HP Victus 16-S1003NT alınır mı?

poyraz60

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşıma maksimum bütçe 55 olacak şekilde laptop alacağız HP Victus 16-S1003NT modelini düşünüyoruz. Hall sensörü sorunu S1 ve R1 serilerinde ortadan kalktı diye yazmış birisi ne kadar doğrudur? Bu bütçeye bunun yerine ne alınır? GameGaraj gibi markalar gördüm ama hiç güven vermiyor. Öyle markalar tercihimiz değil daha çok ASUS HP gibi markalar olursa iyi olur.

N11 de kupon ile 55k ya geliyor. Gamegaraj donanımsal olarak gayet dolu ve iyi hocam bir sıkıntı çıkarmaz.

Bu da bir seçenek olsun.

Hocam sorun çözüldü mü bilmiyorum ama aynı nesil çıkan cihazlar bu yüzden ben olsam HP almazdım. Eğer ısınma sorunu için watt limiti koyarım derseniz, ASUS TUF serisini öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ya hocam GameGaraj'ı hatırlıyorum 2020 de kasa satarken hep en ucuzunu kullanırdı falan o yüzden aşırı ön yargım var bu iki linkte de eğer GameGaraj dediğiniz gibiyse mantıklı olan o

Hocam sorun çözüldü mü bilmiyorum ama aynı nesil çıkan cihazlar bu yüzden ben olsam HP almazdım. Eğer ısınma sorunu için watt limiti koyarım derseniz, ASUS TUF serisini öneririm.
dikkate alıcam sağolun

Şimdi öyle değil hocam. Tek sıkıntısı hava akışı için stant almak iyi olur hava akışını alttan sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…