HP Victus 16 S1011NT alınır mı?

GameGaraj gayet iyi bir marka. Dert etmeyin o konuda. Rekabetci oyunlarda iyi performans vermez AMD HS islemciler denklerine gore. Onun disi denk islemciler. Ekran karti olarak saf gucte denk denebilirler ama 5050'de MFG gibi bir nimet var.

GameGaraj gayet iyi bir marka. Dert etmeyin o konuda. Rekabetci oyunlarda iyi performans vermez AMD HS islemciler denklerine gore. Onun disi denk islemciler. Ekran karti olarak saf gucte denk denebilirler ama 5050'de MFG gibi bir nimet var.

Hocam peki 30-40 fiyat bandın da GamerGaraj'ın bu modelini mi önerirsin.
Ek olarak Erazer diye yeni çıkmış bir marka var onun hakkında bir bilgin var mı?

Hocam peki 30-40 fiyat bandın da GamerGaraj'ın bu modelini mi önerirsin.
Ek olarak Erazer diye yeni çıkmış bir marka var onun hakkında bir bilgin var mı?

Evet GameGaraj'i oneririm. Erazer hu segmentte berbat bir marka, Clevo kasa kullaniyor cihazlari. Kasa kalitesi berbat, sogutmalari kotu, ekranarida kotu. 100 dereceleri gorup deli gibi throttle yapiyor oyunlarda.

Evet GameGaraj'i oneririm. Erazer hu segmentte berbat bir marka, Clevo kasa kullaniyor cihazlari. Kasa kalitesi berbat, sogutmalari kotu, ekranarida kotu. 100 dereceleri gorup deli gibi throttle yapiyor oyunlarda.
Bu modeli biraz araştırdım yanlardan hava çıkışı olmadığı için stantla kullanmayı öneriyorlar, onun dışında güzel gibi duruyor sadece yeni çıkan bir marka olması düşündürtüyor. Teşekkür ederim hocam GameGarajın bu modelini biraz araştırıyım.
Hp'de hall sensor sorunu olmasaydı düşünmeden hpyi alırdım ama yapacak bir şey yok, iki laptopta biraz şans işi.

İfadeler: kxy

Standla kullanimi aslinda her cihaz icin oneriyoruz, GameGaraj'da dediginiz durum yuzunden etkisi ekstra oluyor. Cihaz sogutma olarak zaten gayet iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HP markasından uzak durun. Hall sensör arızası olmayan cihazları olabilir fakat diğer türlü arızalarda da eminim ki yardımcı olamayacaklar. Bir kaç güne mahkemelik olacağız. Cihazımın değişimini talep etmeme rağmen ücretsiz onarım yaptılar bana hiç bir şey sormadan ve bilgi vermeden. Cihaz şu an servise gitmeden önceki haline göre sıcaklık değeri ve performans olarak çok daha kötü değerlerde.

hocam bende laptop bakıyorum üniversiteye gideceğim bu yıl oyun oynamak ve yazılım için kullanacağım özellikleri çok güzel zaten tek derdim soğutma sistemi, çok ısınır mı cihaz? Kykda standla kullanabilirim ancak dışarda ders çalışmak için olsun ödev yapmak için olsun kütüphanede olsun fan sessiz cihazı zorlamadan çalışmak mümkün olur mu?

Hocam hangi modeli kullanıyorsun ve yaşadığın sıkıntı neydi. Ben bu modeli satın aldım. Bu fiyat bandında alabileceğim en iyi laptop bu gibime gelmişti.
Şuana kadar yaşadığım sorun menteşe biraz sıkıntılı gibime gelmişti, sosyalde bunla ilgili yeni bi konu oluşturdum sana zahmet bakma şansın var mı o menteşe kısmı normal mi yoksa sıkıntılı mı. Umarım hp aldığım için pişman olmam. Cihazı satın alalı 1 hafta oldu.
Fazla bi deneme şansım olmadı sadece dün 3 saat valorant rekabetçi oynadım. Cpu Gpu sıcaklık değerleri ikiside 50 derece gösteriyordu, performans modunda kullandım o yüzden fanlar full çalışıyordu eğer performans modunda kullanırsan fanların sesi var ama onun dışında googleda fln dolaşacaksan fanlar sesli bi şekilde çalışmıyor arada çalışıp duruyor bilgisayar sıcaklığını da hissettirmiyor.

Hocam HP Victus Gamin Laptop 16 r0013nt (7P6B4EA) modelini 31 Aralık 2023'te satın aldım. Beni bugünlere kadar hiç problemsiz getirdi fakat bir anda siyah ekran problemi yapmaya başladı. Servise gönderdim sormadan anakart onarımı yapmışlar. Ücretsiz onarım yapmaları üretici hatalı arızalandığının kanıtı. Üretici hatalı arızalandığı için değişim talep ediyorum reddediyolar bir kaç güne mahkemeye vereceğim insanı uğraştırıyorlar işte. Dediğim gibi sormadan onay almadan anakartım üzerinde işlem yapmışlar. HP yetkilisine cihazın garanti kapsamında bozulduğunu söylüyorum bana belki de 1 gün sonra bozulcaktı falan filan diyor bilmesek inanıcaz. Müşteri hizmetinde rezaletler insanların hall sensörünü söküp göndermişler çok madur var.

Hocam süreci merak ediyorsanız bağlantı ekliyorum:

Çözüm: HP Victus 16 hall sensör çalışmaması Hall sensörü sorunu yaşayan insanlar burada toplanmış bir sürü şikayet var.

HP laptop Hall sensörü sorunu için teknik servise vermeden önce neler yapılmalı? bu da benim servis sürecim her adımı güncelliyorum.

HP Victus 16 Hall sensörü sorunu ve garantı sureci bu da bir diğer kullanıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…