Çok ağır ve zorlayacak oyunlar oynamıyorum, günlük kullanımda ve oyunda sorun çıkarmayacak, kronik sorunları olmayan ve uzun süreli kullanabileceğim bir oyuncu laptopu arıyorum. Amazon.com.tr bu ürünü düşünüyorum sizce nasıldır veya bu bütçe içinde başka önerileriniz var mıdır?
Panel kalitesinden dolayı ben de bunu öneririm ama kaliteli panel alırken pil ömründen feragat etmeniz gerekir. Attığınız Victus'un yarısı gibi bir pil ömrü sunabilir. Muhtemelen victus 4-5 saat sunarken loq 2 saat civarı sunar
Panel kalitesinden dolayı ben de bunu öneririm ama kaliteli panel alırken pil ömründen feragat etmeniz gerekir. Attığınız Victus'un yarısı gibi bir pil ömrü sunabilir. Muhtemelen Victus 4-5 saat sunarken LOQ 2 saat civarı sunar
İşlemci konusunda emin değilim. Cinebench testlerinde Intel her zaman daha yüksek sonuç alsa da 60W limitli inteldense 60W AMD daha çok performans veriyor
buradaki videoda 14900HX 65W limitli haliyle 19k alıyorken AMD 8845HS ise 16-17k civarı alıyor. Günlük kullanım senaryosunda cihaz 65W benzeri güç çektiği zaman AMD daha performanslı duruyor. Çok uzun süre intel işlemcilerin 100w civarı güç çekmesi pek mümkün değil gibi