HP Victus 16 S1030NT modeline uyumlu M.2 SSD önerisi

Uyumludur ama tek M.2 SSD slotu mevcut. O da dolu olduğu için mevcut SSD yerine yükseltme yapacaksın. İşletim sistemi kuracağın için DRAM bulunan bir model alman daha mantıklı olur.

Baktığım kadarıyla bilgisayar PCI Gen4 destekliyor, bütçe sorununuz yoksa Samsung 980 Pro ya da Samsung 990 Pro almanızı tavsiye ederim. Ben de birkaç gün önce MSI Katana 15 B12VGK-087XTR bilgisayarıma 990 Pro 4 TB ve 980 Pro 2 TB taktırdım. Eğer bütçeniz kısıtlıysa da attığınız model de gayet yeterli. Ayrıca bilgisayarınız tek slot olduğu için almışken 2 TB ya da üstünü almanızı tavsiye ederim.

Peki anakart 2TB SSD destekliyor mu? Bir arkadaşa sorduğumda 1 TB kadar desteklediğini soylemisti.

Peki anakart 2TB SSD destekliyor mu? Bir arkadaşa sorduğumda 1 TB kadar desteklediğini soylemisti.
Ne kadar depolama takarsanız onu destekler, depolama kısmında sorun olmaz. Ram değiştirecekseniz onda anakartın desteklemesine göre bakılır ki sizin laptop 64 GB destekliyor yanlış görmediysem.

Kısacası, 2280 boyutunda bulabildiğiniz her NVMe SSD'yi takabilirsiniz. Depolamanın boyut sınırlaması yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…