@anifraxe Öncelikle teşekkür ederim cevap için. Ben de öyle düşünüyorum ama arkadaş bu konuda uymadığını, zorlandığını söyleyip sonunda da farklı bir model aldığını belirtmiş. O yüzden kafam çok karıştı, boşa gider diye endişem var. Yoksa Samsung 980 pro 2 tb almayı düşünüyorum, 2.38 mm kalinlik gosteriyor. Sadece tbw değeri düşük işte, Kingston da 2000, samsung da 1200 tbw gösteriyor. Üstelik samsung %10-15 daha pahalı şuan baktığım kadariyla
Öncelikle teşekkür ederim cevap için. Ben de öyle düşünüyorum ama arkadaş bu konuda uymadığını, zorlandığını söyleyip sonunda da farklı bir model aldığını belirtmiş. O yüzden kafam çok karıştı, boşa gider diye endişem var. Yoksa Samsung 980 pro 2 tb almayı düşünüyorum, 2.38 mm kalinlik gosteriyor. Sadece tbw değeri düşük işte, Kingston da 2000, samsung da 1200 tbw gösteriyor. Üstelik samsung %10-15 daha pahalı şuan baktığım kadariyla
@Talisca06
Merhaba hocam, ben de HP Victus 16 S0003NT modeli için Kingston Fury Renegade 2 TB almayı düşünüyorum. Sizde son durum nedir, olmadı mı bu modeli laptop a? Kendi sitesinden baktığım kadarıyla 2 TB da kalınlık 2.21 mmden 3.5 mm e çıkıyor.
Kingston Kc3000 1 tb modeline baktim kendi sitesinden hocam, 2.21 mm yazıyor kalinlik. 2 tb seçeneğinde kalinlik yine 3.5 mm e çıkıyor. Stoklar tükeniyor ve ben hala bu yüzden uyar mı uymaz mi diye düşünüyorum
Kingston KC3000 1 TB modeline baktim kendi sitesinden hocam, 2.21 mm yazıyor kalinlik. 2 TB seçeneğinde kalinlik yine 3.5 mm e çıkıyor. Stoklar tükeniyor ve ben hala bu yüzden uyar mı uymaz mi diye düşünüyorum
Kingston Kc3000 1 tb modeline baktim kendi sitesinden hocam, 2.21 mm yazıyor kalinlik. 2 tb seçeneğinde kalinlik yine 3.5 mm e çıkıyor. Stoklar tükeniyor ve ben hala bu yüzden uyar mı uymaz mi diye düşünüyorum
KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en yeni Gen 4x4 NVMe denetleyici ve 3D TLC NAND'ı kullanarak yepyeni bir performans seviyesi sunar. Müthiş dayanıklılık sunar ve yüksek performanslı masaüstü ve laptop PC’lerde daha iyi iş yükü sağladığından, piyasadaki en yüksek hızı talep eden üst düzey...
www.kingston.com
Soğutma blogu olunca da zaten 10.5 mm e çıkıyor kalinlik, o çok daha fazla
evet hocam bende ayni sorunu yasadim sogutu blok var 2tb ve uzeri depolamalarda, bende ki cihaz da ryzen 7 (7z581ea) ve 2 tb olan modeli olmadi mecbur iade