HP Victus 16 SSD takma

@anifraxe Öncelikle teşekkür ederim cevap için. Ben de öyle düşünüyorum ama arkadaş bu konuda uymadığını, zorlandığını söyleyip sonunda da farklı bir model aldığını belirtmiş. O yüzden kafam çok karıştı, boşa gider diye endişem var. Yoksa Samsung 980 pro 2 tb almayı düşünüyorum, 2.38 mm kalinlik gosteriyor. Sadece tbw değeri düşük işte, Kingston da 2000, samsung da 1200 tbw gösteriyor. Üstelik samsung %10-15 daha pahalı şuan baktığım kadariyla

Crucial P5 Plus alın garanti olsun madem

Hocam arkadaşın HP victus 4060 modeline kalın olduğu için olmadı bende 1045NT var bana uydu SSD. KC3000 aldım 1TB sorunsuz kullanıyorum şuan.

Son düzenleme:
Hocam arkadaşın HP victus 4060 modeline kalın olduğu için olmadı bende 1045NT var bana uydu SSD. KC3000 aldım 1TB sorunsuz kullanıyorum luan

Kingston Kc3000 1 tb modeline baktim kendi sitesinden hocam, 2.21 mm yazıyor kalinlik. 2 tb seçeneğinde kalinlik yine 3.5 mm e çıkıyor. Stoklar tükeniyor ve ben hala bu yüzden uyar mı uymaz mi diye düşünüyorum

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231221_112621_Chrome.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 27
Kingston KC3000 1 TB modeline baktim kendi sitesinden hocam, 2.21 mm yazıyor kalinlik. 2 TB seçeneğinde kalinlik yine 3.5 mm e çıkıyor. Stoklar tükeniyor ve ben hala bu yüzden uyar mı uymaz mi diye düşünüyorum

Belki soğutma bloğu koymuşlardır 2TB SSD'ye o yüzden kalın olabilir. Satıcıyı arayıp bilgi alabilirsin. 1TB modelinde soğutma bloğu yok.

Kingston KC3000 (1 TB) - Kingston KC3000 (2 TB) Karşılaştırması - Epey sitede boyutları aynı gösteriyor

Kingston Kc3000 1 tb modeline baktim kendi sitesinden hocam, 2.21 mm yazıyor kalinlik. 2 tb seçeneğinde kalinlik yine 3.5 mm e çıkıyor. Stoklar tükeniyor ve ben hala bu yüzden uyar mı uymaz mi diye düşünüyorum
Muhtemelen sitede ki versiyon Heatsink versiyonu yani soğutuculu versiyonu olabilir. Yoksa boyut farkı olmaz dediğim gibi.

Kendi sitesinden baktim hocam , boyut ekran görüntüsünü ordan aldim, epeydeki veriler hatalı olabilir

Soğutma blogu olunca da zaten 10.5 mm e çıkıyor kalinlik, o çok daha fazla

Muhtemelen sitede ki versiyon Heatsink versiyonu yani soğutuculu versiyonu olabilir. Yoksa boyut farkı olmaz dediğim gibi.
Soğutucu blokta fark çok daha fazla gösteriyor (gorsel ekledim- 10.5 mm) hocam yukarıdaki mesajda da yazdım.

Ama samsung 980 pro da , 1 tb için de 2 tb için de kendi sitesinde kalinlik 2.38 mm göstermiş, ayni

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231221_123155_Chrome.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
max 1tb destekliyor eğer 2tb alırsanız ssd üstündeki soğutucuyu takmamanız lazım sadece ssd yi takacaksınız o durumda

Merhaba bende şu an Victus 16 4070 kullanıyorum. SSD yükseltmesi yapacağım hangisini taktınız acaba? 1 TB 2 TB fark etmez uyumlu olması yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…