HP Victus 16 teşhir ürünü alınır mı?

Efenndi

Decapat
Daha fazla  
Teknosa mağazasında fiyatı 47binden 40bine indirilmiş bir HP Victus 16 var. Fakat ürün teşhir, sizce ne yapmalıyım?

Ürün özellikleri:

RTX 4060 120W.
i7 13700H.
16 GB DDR5 5200MHz.
1TB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknosa mağazasında fiyatı 47binden 40bine indirilmiş bir HP Victus 16 var. Fakat ürün teşhir, sizce ne yapmalıyım?

Ürün özellikleri:

RTX 4060 120W.
i7 13700H.
16 GB DDR5 5200MHz.
1TB SSD.
7 Bin lira için değer mi bilmiyorum ama şahsen ben almazdım.

Hall Effect sensörünün olayını anlatır mısınız? Bütçem 40-45bin. Ayrıca bilgisayarı maalesef internetten alamam.

Hall Effect sensörünün olayını anlatır mısınız? Bütçem 40-45bin. Ayrıca bilgisayarı maalesef internetten alamam.

O zaman bu cihazı tercih et:

İfadeler: kxy
Modeli belirtmemekte hata yapmışım. Victus 16 r0011nt, attığınız konuda s0xxxnt model yani AMD 7000 serisine sahip olanlarda bu sorunun olduğunu; r0xxxnt model bilgisayarda sorun olmadığını belirtmiş. Benim bulduğumda i7 13700H var.

R0 serisinde bilgisi olmadığını belirtmiş, sorun yok diye bir şey dememiş. O seride de var, kasa yapıları bir kaç farklılık dışında aynı zaten.

R0 serisinde bilgisi olmadığını belirtmiş, sorun yok diye bir şey dememiş. O seride de var, kasa yapıları bir kaç farklılık dışında aynı zaten.
''Henüz bu cihazlarda bu sorunu yaşayan kimse bulunmuyor.'' şeklinde bir ifadede bulunmuş, ikinizde var diyorsanız doğrudur ama, ben bilgi sahibi değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…