HP Victus 16 teşhir ürünü alınır mı?

''Henüz bu cihazlarda bu sorunu yaşayan kimse bulunmuyor.'' şeklinde bir ifadede bulunmuş, ikinizde var diyorsanız doğrudur ama, ben bilgi sahibi değilim.

Tersine bu sorun daha cok sicakliga bagli cikiyor, intel islemcilerde ozellike i7 islemciler daha sicak calistigi icin bu risk daha fazla. Kucuk bir arastirmayla gorebilirsiniz zaten.

Tersine bu sorun daha cok sicakliga bagli cikiyor, intel islemcilerde ozellike i7 islemciler daha sicak calistigi icin bu risk daha fazla. Kucuk bir arastirmayla gorebilirsiniz zaten.
Cihazın altına konulacak bir soğutucu sorunu engelleyebilir mi?

Sogutucular o kadar etkili degil en fazla 4 5 derece farkettirir. Ayriyeten Victusun sogutmasi i7 islemcilere yetmiyor. I5 HX islemciler sinir diyebilirim. Undervolt yapmaniz gerek riski azaltmak icin.
Undervolt dediğiniz olay işlemcinin kullanabileceği maksimum watt seviyesini azaltmak mı? Öyleyse nasıl yapılabilir?

Evet islemciye limit koyabilirsiniz. Omen Gaming Hub'dan yapilabiliyor diye biliyorum.
Modelin HP Victus olmasına rağmen oradan değişiklik yapılabiliyor mu ki? Birde kaç volt seviyesine indirirsem sıkıntı ortadan kaybolur veya önlenebilir?

Modelin HP Victus olmasına rağmen oradan değişiklik yapılabiliyor mu ki? Birde kaç volt seviyesine indirirsem sıkıntı ortadan kaybolur veya önlenebilir?
Cihazı almakta ısrar etmenizi önermiyorum. Teşhir, hall effect sensör riskli, %45 NTSC panel ve ısınan işlemciye sahip bir laptopa bu kadar paralar verilmez. İnternette sıfırını 44 bine bulmak mümkün. Ayrıca üstte 35 bin TL'ye MediaMarkt'tan alabileceğiniz bir cihaz attım zaten, o varken bu cihazı almanın mantığı yok.

R0 yani intel h serisi kronik, 2. ssd slotu yok ve undervolt yapılmıyor, uzak durun.Ayrica victus 16larin soğutması sınıfının en iyilerinden.Kronik olmayan r1 s1 serisi bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı