fdman Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 311 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #21 XClone dedi: Hocam peki siz gaming hubdaki hangi modda kullaniyorsunuz Genişletmek için tıkla... Default modda kullanıyorum.Performans modunu kullanıyorsanız ısınması normal.
XClone dedi: Hocam peki siz gaming hubdaki hangi modda kullaniyorsunuz Genişletmek için tıkla... Default modda kullanıyorum.Performans modunu kullanıyorsanız ısınması normal.
XClone Megapat Katılım 9 Haziran 2015 Mesajlar 269 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #22 fdman dedi: Default modda kullanıyorum.Performans modunu kullanıyorsanız ısınması normal. Genişletmek için tıkla... Ben normalde fanları aktif eder daha iyi olur diye performans modunda kullanıyordum daha demin yarım saat default modda kullandım cpu en fazla 81 dereceyi falan gördü (birde altına silgi koydum ) sağolun hocam yorumunuz için ısınmayı çözdüm sayılır.
fdman dedi: Default modda kullanıyorum.Performans modunu kullanıyorsanız ısınması normal. Genişletmek için tıkla... Ben normalde fanları aktif eder daha iyi olur diye performans modunda kullanıyordum daha demin yarım saat default modda kullandım cpu en fazla 81 dereceyi falan gördü (birde altına silgi koydum ) sağolun hocam yorumunuz için ısınmayı çözdüm sayılır.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 2 Şubat 2023 #23 Default modda performans kısıyor olması lazım, normal daha az ısınması.