HP Victus 16 touchpad içine göçtü

En3sx

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşalar.
HP Victus 16 kullanıcısıyım. Dizüstü bilgisayarımın touchpadını kullanmıyorum. Bugün bilgisayarda işlerimi hallederken touchpad in sağ üst kısmının, sol üst kısmına göre biraz daha içerde olduğunu gördüm. Elimle sağ üst kısmına dokunduğumda içeri doğru göçüyor, ancak sol üst kısmına dokunununca sert şekilde duruyor. Bu durum normal mi yoksa laptop hasarlı mı gönderilmiş cihazım daha yeni.

Dosya Ekleri

• IMG_2475.png
    IMG_2475.png
    225,6 KB · Görüntüleme: 133
Aynı cihazı mı kullanıyorsunuz?

Hocam bana fotoğraf atma şansınız var mı? Rica etsem.
Arkadaşımda benzer bir model var. Ve hangi model ne olursa olsun mouse pad içine göçmemeli diye düşünüyorum. Arkadaşımda yok yani onda HP Victus işlemci i5-12.nesil ve rtx 3050 var böyle bir durum söz konusu değil.

Atarım hocam. Ama o kadarının normal olduğunu söyleyeyim yine de.

Buradan mı atacaksınız hocam.

Arkadaşımda benzer bir model var. Ve hangi model ne olursa olsun mouse pad içine göçmemeli diye düşünüyorum. Arkadaşımda yok yani onda HP Victus işlemci i5-12.nesil ve RTX 3050 var böyle bir durum söz konusu değil.

Çalışmasında herhangi bir problem yok. Sadece touchpedin normal olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Fotoğraf atma şansınız var mı karşılaştırmak amaçlı?

Atarım hocam. Ama o kadarının normal olduğunu söyleyeyim yine de.

Hocam fotoğraf atma şansınız var mı?

Son düzenleme:
Arkadaşımın olduğu için hayır ama sorduğumda böyle bir durum olmadığını söyledi. Zaten bende çalışmayla alakalı değil ama kasada kırık varsa değişim yapıp sağlamını alın diye diyorum. Yoksa öyle de kullanırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı