HP Victus 16 vs Acer Nitro 16

OneEyeCat57

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar HP Victus'u alacaktım ama forumda birçok kişi ekranı sallanıyor o paraya 250 nit ekran alınmaz HP Victus çöp gibi ithamlarda bulunmuş şimdi 5 k üstüne Acer markası buldum 5K fazladan vermeye değer mi? Ve -16 GB daha az RAM sunuyor. Artısı ekran ve malzeme kalistesi sanırım. Daha iyi bilgisi olan seçmeme yardımcı olabilir mi?
acer nitro 16
hp victus 16
(Masaüstü önermeyin)

Ben asagidaki victusu kullaniyorum. Su konularima bak. Acer icin baskalari yardimci olur. Panel sallanmasini duzelttiler. Ama bence Acer daha iyi paran varsa.

Ssdsi 512 daha az rami de 16 daha az acerin ama yukseltirsin paran ve ihtiyac varsa.

Paran varsa değer.

Soğutması olsun malzeme kalitesi olsun Acer çok daha iyi bir marka ve son yıllarda çok rehavet görüyor şahsen ben de Acer kullanıcısıyım ve gayet memnunum neredeyse 1 yıla yakındır Aspire 7 modelini kullanıyorum oyun konusunda ve ısınma konusunda şuana kadar beni hiç üzmedi ram az demişsin fakat 16 şuan sana bir hayli yeter ve ilerde kendin arttırabilirsin zaten fikrimce Acer alman daha iyi olur.

Malzeme ve ekran olarak Acer daha iyi ama sogutmada victusa laf soyletmem hocam Technopatin kendi videosu da var bakiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…