Arkadaşlar HP Victus'u alacaktım ama forumda birçok kişi ekranı sallanıyor o paraya 250 nit ekran alınmaz HP Victus çöp gibi ithamlarda bulunmuş şimdi 5 k üstüne Acer markası buldum 5K fazladan vermeye değer mi? Ve -16 GB daha az RAM sunuyor. Artısı ekran ve malzeme kalistesi sanırım. Daha iyi bilgisi olan seçmeme yardımcı olabilir mi? acer nitro 16 hp victus 16
(Masaüstü önermeyin)
Ben asagidaki victusu kullaniyorum. Su konularima bak. Acer icin baskalari yardimci olur. Panel sallanmasini duzelttiler. Ama bence Acer daha iyi paran varsa.
Aldığım model budur: HP Victus 16-S0065NT 8W8A7EA R7-7840HS 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri RTX 4070, 32 DDR5 RAM, R7 7840HS işlemci, 1 TB WD GEN4 SSD ve 45% NTSC 1920X1080 144 HZ IPS PANEL VAR. Kısa ve öz incelememe hoşgeldiniz. 3D Mark (stock...
Türkçeyi bırak İngilizce kaynak bulamadığımız özellik :) Ön bilgilendirme: Profesyonel kullanıcıysanız ve -100 SRGB panel kullanıyorsanız Windows otomatik renk yönetimi monitörün gamut kısıtlandırması nedeniyle bazı renklerin en parlak tonlarında %5-10a kadar kayıp yaşatacaktır. Profesyonel...
www.technopat.net
Ssdsi 512 daha az rami de 16 daha az acerin ama yukseltirsin paran ve ihtiyac varsa.
Arkadaşlar HP Victus'u alacaktım ama forumda birçok kişi ekranı sallanıyor o paraya 250 nit ekran alınmaz HP Victus çöp gibi ithamlarda bulunmuş şimdi 5 k üstüne Acer markası buldum 5K fazladan vermeye değer mi? Ve -16 GB daha az RAM sunuyor. Artısı ekran ve malzeme kalistesi sanırım. Daha iyi bilgisi olan seçmeme yardımcı olabilir mi? acer nitro 16 hp victus 16
(Masaüstü önermeyin)
Soğutması olsun malzeme kalitesi olsun Acer çok daha iyi bir marka ve son yıllarda çok rehavet görüyor şahsen ben de Acer kullanıcısıyım ve gayet memnunum neredeyse 1 yıla yakındır Aspire 7 modelini kullanıyorum oyun konusunda ve ısınma konusunda şuana kadar beni hiç üzmedi ram az demişsin fakat 16 şuan sana bir hayli yeter ve ilerde kendin arttırabilirsin zaten fikrimce Acer alman daha iyi olur.
Soğutması olsun malzeme kalitesi olsun Acer çok daha iyi bir marka ve son yıllarda çok rehavet görüyor şahsen ben de Acer kullanıcısıyım ve gayet memnunum neredeyse 1 yıla yakındır Aspire 7 modelini kullanıyorum oyun konusunda ve ısınma konusunda şuana kadar beni hiç üzmedi ram az demişsin fakat 16 şuan sana bir hayli yeter ve ilerde kendin arttırabilirsin zaten fikrimce Acer alman daha iyi olur.