HP Victus 16 vs ASUS TUF A15

EF50

Hectopat
Selam,
Max 37klık bir bütçe ile RTX3060 içeren iki model arasında kaldım. Senelerdir ASUS kullandığım ve memnun kaldığım için ASUS düşünüyorum ancak i7-12700H içeren HP de iyi bir alternatif olabilir diye düşündüm. Ayrıca AMD işlemcilerin notebook tarafında yüksek sıcaklıklarından dolayı çok da emin değilim. Malzeme kalitesine güvendiğiniz başka RTX3060 içeren modeller olursa önermekten çekinmeyin.

HP Victus 16 31999TL.
Asus TUF A15 36996TL.

Not: ASUS'un sanırım yeni fiyatı artmış.
Edit: Yeni bir alternatif olarak Asus ROG Strix G15 31399Tl

Son düzenleme:
31500 liraya 32 GB modelini aldım Victus'un ama freedostu.

31500 liraya 32 GB modelini aldım Victus'un ama freedostu.
Cihazın internette benchmark değerlerini bulamadım, oynadığınız oyunlardaki örnek FPS değerlerini söyleyebilir misiniz?

Cihazın internette benchmark değerlerini bulamadım, oynadığınız oyunlardaki örnek FPS değerlerini söyleyebilir misiniz?
Vallahi hocam pek bi' oyun oynamadım ama Valorantta 620 FPS'i gördüm. Yarın inşallah RDR2 ile dener bilgi paylaşımı yaparım.

O victus yerine bunu alın
Freedos ama 32gb ram ve I7-12700H mevcut.

FreeDos almaktan çekinmeyin ben de çekiniyordum ama kurulum yapmak kolaymış ve sorunsuz kullanıyorum.

Peki Victus'un soğutması ve ısı değerleri ile ilgili ne söyleyebilirsiniz?

Peki Victus'un soğutması ve ısı değerleri ile ilgili ne söyleyebilirsiniz?
Hocam sürekli oyun oynayacaksanız bence size kasa önerelim hatta bütçenin bir kısmıyla idarelik bir laptop bir kısmıyla kasa alabilirsiniz. Oyuncu bilgisayarlarında sıcaklıklar yük altında ortalama 70-80 oluyor. Victus serisinde özel bir sıcaklık sorunu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…