HP Victus 16 vs Monster Abra A5 V20

• Konuyu başlatan ddTk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.027

ddTk

Decapat
Daha fazla  

Bir süredir bilgisayar araştırıyorum ve F/P olarak RTX4000 serisi ve işlemci olarak i7 istediğim için en uygun bulduğum iki bilgisayar bu.
Victus'un ekranının biraz daha büyük olması ve RAM'lerinin DDR5 olması dışında iki bilgisayarın özellikleri tamamen aynı diyebilirim.

Yani bu noktada seçim için markanın kalitesi devreye giriyor. Siz hangi markayı neden tercih edersiniz yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir süredir bilgisayar araştırıyorum ve F/P olarak RTX4000 serisi ve işlemci olarak i7 istediğim için en uygun bulduğum iki bilgisayar bu.
Victus'un ekranının biraz daha büyük olması ve RAM'lerinin DDR5 olması dışında iki bilgisayarın özellikleri tamamen aynı diyebilirim.

Yani bu noktada seçim için markanın kalitesi devreye giriyor. Siz hangi markayı neden tercih edersiniz yorumlarınızı bekliyorum.
Ben olsam hp yi tercih ederdim etrafımda monster kullananlar da var ama malzeme kalitesinden çok şikayetçiler benimde inceleme fırsatım oldu bence de öyle ben olsaydım senin yerine victus'u alırdım tabiki de bu benim kendi tercihim

Hp ile ilgili eski kullanıcıları (pavilion vs) üründen memnun olmadıklarını arızasının çok olduğunu vs söylüyorlar. victusta da bu geçerli mi emin değilim.
Fakat monster hakkında da dediğiniz gibi malzeme kalitesi sorununu ve hp benzer donanımsal problemleri duydum

Bende HP Victus'u almayı düşünüyorum. Satıcı güvenilir mi acaba? Keşke Hepsiburada, MediaMarkt veya Teknosa olsaydı.

Bende HP Victus'u almayı düşünüyorum. Satıcı güvenilir mi acaba? Keşke Hepsiburada, MediaMarkt veya Teknosa olsaydı.
9,6 mağaza puanı var ve sonuçta aracı kısım hepsiburada. Daha ben bir dolandırıcılık olayına şahit olmadım, mağazadan alım sorun olmaz gibi duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı