HP Victus 16 vs MSI Pulse 16 AI vs ASUS TUF Gaming A15

s1morg

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B450M S2H RTX 2060 RYZEN 5 3500x 16GB RAM
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Biraz laptop bakınmak istedim. Birkaç model arasında çok kararsız kaldım. Acaba aralarından hangisini almam daha mantıklı olur? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. (bu 4 bilgisayar dışında bilgisayar önermeyin, sadece bu 3'ü arasında kaldım. Diğer seçenekleri teker teker eledim. Bu 3 bilgisayardan herhangi birini fiyatı daha düşük ve vade farksız taksit yapan bir yer varsa [Trendyol ve Hepsiburada dışında] önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
HP Victus olan model hall sensör riskli.
MSI Pulse gereksiz pahalı.
TUF alınabilir.

Victus 16 S1 cihaz %62.5 sRGB panelli ve hall sensör riskli bir cihaz, alınmaz. Pulse cihaz ise 1-2 hafta öncesine kadar 45 bin TL idi, şu fiyatı hakettiğini de düşünmüyorum. %45 NTSC panele sahip. TUF cihaz ise soğutma ve işlemci olarak çok daha geride kalıyor diğer cihazlara göre. İlla üçünden biri olacaksa Pulse cihazı tercih edin ne kadar paneli kötü olsa da. Bütçenizde daha iyi seçenekler mevcut:

HP Victus olan model Hall sensör riskli.
MSI Pulse gereksiz pahalı.
TUF alınabilir.

Victus'un Hall sensörü risk durumunu ilk defa duyuyorum islemcisi gayet iyi diye onu düşünüyordum da MSI evet maalesef ki pahalı ASUS'tan yana gönlüm var ama işlemcisi biraz eski kalıyor

MSI'ı bekleyip almak mantıklı mı? Attığınız linklerde vade farksız 6 taksit yapıyorsa alabilirim vade farkına bayılmak istemiyorum o kadar yükseldikten sonra masaüstü almam daha mantıklı olur diye F/P vade farksız bir laptop almak istiyorum.

Kronik sorunları vs var mı bir de önermemeyi de vade farkına para bayılmak istemediğimden dolayı öneri istemedim zaten pahalı bir fiyata alıyorum bir de vade farkı verip de uçup kaçmanın anlamı yok masaüstü alırım o kadar uçup kaçtıktan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…