32 GB ram tercih ettiğimden bu ikisi de 16 olduğundan düşük kalıyor. En makul 32gb ramli bir sistem arıyordum ve 50 bin tlye üstteki ikisini bulabildim. Uzun yıllar kullanmayı planlıyorum o yüzden marka da önemli.
32 GB RAM tercih ettiğimden bu ikisi de 16 olduğundan düşük kalıyor. En makul 32 GB RAM'li bir sistem arıyordum ve 50 bin TL'ye üstteki ikisini bulabildim. Uzun yıllar kullanmayı planlıyorum o yüzden marka da önemli.
bu fiyat aralığında 4070 olmayan herhangi bir sistem sizin için fiyatını hak etmiyor gibi duruyor. Gerçekten de 4060 ve 4070'in, 32gb'den 16gb ram'e düşmemi sağlayacak kadar kayda değer bir farkı var mı? Çünkü genelde ram'i zorlayan oyunlar da oynuyorum strateji oyunları olsun cities skylines 2 olsun. Yeni nesil oyunlar da 16'da zorlanacak gibi duruyor.
Bu fiyat aralığında 4070 olmayan herhangi bir sistem sizin için fiyatını hak etmiyor gibi duruyor. Gerçekten de 4060 ve 4070'in, 32 GB'den 16 GB RAM'e düşmemi sağlayacak kadar kayda değer bir farkı var mı? Çünkü genelde RAM'i zorlayan oyunlar da oynuyorum strateji oyunları olsun Cities Skylines 2 olsun. Yeni nesil oyunlar da 16'da zorlanacak gibi duruyor.