HP Victus 16 vs Nitro 5 AN515 vs Ideapad Gaming 3

Daha fazla  
Arkadaşlar 2,3 laptop arasında kaldık, arkadaşıma alıyoruz. Acer'in kalitesini ön yargısal olarak kötü düşünüyor, Lenovo daha iyidir diyor. Ama işlemci olarak Acer önde.
Bir de HP'nin hem 3050 Ti hem de 6600h işlemcili modeli var ve HP'nin kalitesine de kötü diyor. Sizlerinde fikrini almak isterim.
Ürünler:

Bilgisayar programcılığı okuyor ve oyun için de kullanacak. Hangisini tavsiye edersiniz? Bu fiyat aralığında daha iyileri varsa onlara da bakablirim.

Hp victus iyi de iki laptop içinde 8gb ram takviyesi yapman lazım gübümüz standartları için oyunlarda 8gb ram yetmiyor malesef.

HP Victus iyi de iki laptop içinde 8 GB RAM takviyesi yapman lazım gübümüz standartları için oyunlarda 8 GB RAM yetmiyor maalesef.

Evet hocam orası ayrı konu. Önemli olan hepsine ekleme yapabilir miyim ve hangisi en iyisi? HP kalitesi kötü değil mi?

Victus Ti olsa da 75W olduğu için performans olarak Nitro'yla bir farkı yok neredeyse, o farki vereceğine Nitro alıp RAM ekleyebilir.

Öbürü kaç W ki hocam niye o daha kötü? Ve HP ısınıyor dedi arkadaş doğru mu?

Ve Ideapad alınmaz değil mi kesinlikle? + 1TB HDD olmasına rağmen.

Evet hocam orası ayrı konu. Önemli olan hepsine ekleme yapabilir miyim ve hangisi en iyisi? HP kalitesi kötü değil mi?

Öbürü kaç W ki hocam niye o daha kötü? Ve HP ısınıyor dedi arkadaş doğru mu?

Değil markaya göre yargılaması saçma direkt zaten modele göre bakması gerek. Nitro 95W.

Değil markaya göre yargılaması saçma direkt zaten modele göre bakması gerek. Nitro 95W.

Genel olarak HP kaliteli mi peki? Ve kesinlikıle Acer mi tercih edilmeli? 20k ya kadar çıkabiliyor sanrım 3050 Ti'li sağlam laptop var mı?

Acer'in malzeme kalitesi nasıl?

Genel olarak HP kaliteli mi peki? Ve kesinlikıle Acer mi tercih edilmeli? 20k ya kadar çıkabiliyor sanrım 3050 Ti'li sağlam laptop var mı?

Acer'in malzeme kalitesi nasıl?

Victus'lar ve Omen modelleri gayet iyi, zaten bu bütçede ki çoğu model plastik kasa Nitro'nun plastiği iyidir kötü değil. 20k için buna bakabilir 500 daha koyarsa.

Hocam, laptop için bu modele bende yükseldim ama acaba 3060 modelli laptoplara mı baksam ayrıca mux olsun mu diye bütçem 25000e kadar zorlayarak arttırıyorum. Fakat gene yetmiyor en aşağı 27.000e çıkmam gerekiyor. Ne yapsam ne etsem bilemedim.
Aldığım bilgisayarı en az 5 yıl kullanmalıyım. Öyle yüksek sistem isteyen oyunlar nadir oynarım. Varsa yoksa LoL belki Dota.
Onerdiginiz victusu alsam kaç yıl idare eder acaba beni
@Artoria Pendragon

Bütçenize uygun 3060'li bu var hocam ama dediğiniz oyunlar daha çok işlemci odakli, gene de isteklerinizi ve bütçenizi soyleyip konu açmanız daha doğru olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…