HP Victus 16 Windows 10'da eksik bir sürücü var

yunusemre.yl

Kilopat
Makaleler
4
Yer
Denizli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16
i5 13500H
16GB Ram
RTX 4050(120W)
512GB SSD
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
WD
Ekran kartı
RTX 4050 120W
İşlemci
i5 13500H
Herkese merhaba. Victusuma Windows 10 kurduğumdan dolayı bir sürücüyü elde edemedim. Farklı sürücüler denememe rağmen olmadı.
Donanım kimliği:
pci\ven_8086&dev_a77d&subsys_8bbe103c&rev_01

Herkese merhaba. Victusuma Windows 10 kurduğumdan dolayı bir sürücüyü elde edemedim. Farklı sürücüler denememe rağmen olmadı.
Donanım kimliği:
pci\ven_8086&dev_a77d&subsys_8bbe103c&rev_01

Reis bende başka sorun vardı Windows 11 yükledim zaten 13. nesil işlemciler 10'u desteklemiyor gibi bir şey dedi bana teknik servis. Şimdi teknik servisi arayıp Windows 11'e nasıl en iyi geçebilirim de yardımcı olacaklardır oyunlarda FPS artışı da gözlemliceksin büyük ihtimal.

Reis bende başka sorun vardı Windows 11 yükledim zaten 13. nesil işlemciler 10'u desteklemiyor gibi bir şey dedi bana teknik servis. Şimdi teknik servisi arayıp Windows 11'e nasıl en iyi geçebilirim de yardımcı olacaklardır oyunlarda FPS artışı da gözlemliceksin büyük ihtimal.

Benim geçme sebebim de 23H2 aslında. Windows 11'de FPS'im inanılmaz düşmeye başladığı için 10'a geçtim. Sürücüyü bulamazsak mecburen bende 11'e geçeceğim.

Benim geçme sebebim de 23H2 aslında. Windows 11'de FPS'im inanılmaz düşmeye başladığı için 10'a geçtim. Sürücüyü bulamazsak mecburen bende 11'e geçeceğim.

11 de düşmesini pek anlamlandıramadım reis başka şeye bağlı olabilir kendi sitesinden yüklettiler bana driveri teknik servis bu konuda bayağı iyi yardımcı oldu uzaktan kendileri attı zaten format.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı