K Kyras Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 646 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Aralık 2023 #1 İzlediğim videolarda bu kısım böyle değildi, 500 MB dışında bir şey seçemiyorum. Yardımcı olur musunuz? Daha doğrusu hepsini birleştirerek çözdüm. Gene başka bir sorun, kurulum bitince tekrar kurma ekranina gidiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2023
İzlediğim videolarda bu kısım böyle değildi, 500 MB dışında bir şey seçemiyorum. Yardımcı olur musunuz? Daha doğrusu hepsini birleştirerek çözdüm. Gene başka bir sorun, kurulum bitince tekrar kurma ekranina gidiyor.
Çözüm Lüfer 8 Aralık 2023 Kyras dedi: İzlediğim videolarda bu kısım böyle değildi, 500 MB dışında bir şey seçemiyorum. Yardımcı olur musunuz? Daha doğrusu hepsini birleştirerek çözdüm. Gene başka bir sorun, kurulum bitince tekrar kurma ekranina gidiyor. Eki Görüntüle 2045031 Genişletmek için tıkla... USB'yi çıkar kurulum bitince.
Kyras dedi: İzlediğim videolarda bu kısım böyle değildi, 500 MB dışında bir şey seçemiyorum. Yardımcı olur musunuz? Daha doğrusu hepsini birleştirerek çözdüm. Gene başka bir sorun, kurulum bitince tekrar kurma ekranina gidiyor. Eki Görüntüle 2045031 Genişletmek için tıkla... USB'yi çıkar kurulum bitince.
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 8 Aralık 2023 #2 Kyras dedi: İzlediğim videolarda bu kısım böyle değildi, 500 MB dışında bir şey seçemiyorum. Yardımcı olur musunuz? Daha doğrusu hepsini birleştirerek çözdüm. Gene başka bir sorun, kurulum bitince tekrar kurma ekranina gidiyor. Eki Görüntüle 2045031 Genişletmek için tıkla... USB'yi çıkar kurulum bitince. Artı 0 Eksi Çözüm
Kyras dedi: İzlediğim videolarda bu kısım böyle değildi, 500 MB dışında bir şey seçemiyorum. Yardımcı olur musunuz? Daha doğrusu hepsini birleştirerek çözdüm. Gene başka bir sorun, kurulum bitince tekrar kurma ekranina gidiyor. Eki Görüntüle 2045031 Genişletmek için tıkla... USB'yi çıkar kurulum bitince.
KS KS K Kyras Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 646 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Aralık 2023 #3 Silinen üye dedi: USB'yi çıkar kurulum bitince. Genişletmek için tıkla... hallettim, tek sorum hp toolsu silmek bir seyi degistirir mi? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: USB'yi çıkar kurulum bitince. Genişletmek için tıkla... hallettim, tek sorum hp toolsu silmek bir seyi degistirir mi?
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 8 Aralık 2023 #4 Kyras dedi: hallettim, tek sorum hp toolsu silmek bir seyi degistirir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Kyras dedi: hallettim, tek sorum hp toolsu silmek bir seyi degistirir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.