Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 4 Çözümler 15 4 Temmuz 2024 #1 Alan Wake 2'de HDR açtım PC'yi yeniden başlatınca ekran böyle kaldı. Sizce ne yapmalıyım?
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.903 Çözümler 62 4 Temmuz 2024 #2 HDR desteklemeyen ekranda HDR açmak? Artı 0 Eksi
KS KS Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 4 Çözümler 15 4 Temmuz 2024 #3 SunSet dedi: HDR desteklemeyen ekranda HDR açmak? Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelte bilirim. SunSet dedi: HDR desteklemeyen ekranda HDR açmak? Genişletmek için tıkla... Desteklemediğini bilmiyordum. SunSet dedi: HDR desteklemeyen ekranda HDR açmak? Genişletmek için tıkla... Desteklemediğini bilmiyordum. Artı 0 Eksi
SunSet dedi: HDR desteklemeyen ekranda HDR açmak? Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelte bilirim. SunSet dedi: HDR desteklemeyen ekranda HDR açmak? Genişletmek için tıkla... Desteklemediğini bilmiyordum. SunSet dedi: HDR desteklemeyen ekranda HDR açmak? Genişletmek için tıkla... Desteklemediğini bilmiyordum.
DragonHunters Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 403 Çözümler 2 4 Temmuz 2024 #4 Driver sil yükle düzelir. Oyuna girerken de Hz değiştirince bende oluyordu böyle driver silince yenisini yükleyince düzeliyor. Son düzenleme: 4 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Driver sil yükle düzelir. Oyuna girerken de Hz değiştirince bende oluyordu böyle driver silince yenisini yükleyince düzeliyor.