Çözüldü HP Victus 16'da AOC 24G4X monitörle G-Sync nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yami Yugi

Hectopat
Yer
Mısır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX™ 4060 - Ryzen 5 7640HS - DDR5 16 GB
Öncelikle herkese merhaba,

AOC 24G4X Monitör kullanmaktayım. Bu Monitörü DP Kablosu ile HP Victus 16 s0023nt modelli bilgisayarıma bağlıyorum fakat G-Sync aktif edemiyorum.

Adaptive Sync monitörde aktif fakat bir türlü G-Sync aktif edemiyorum. Kullandığım bağlantı kablosunu da buraya bırakayım: USB C to DP

Type C ile bağladığım için mi acaba G-Sync açamıyorum, yoksa laptop modelim mi desteklemiyor anlamış değilim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-12 190151.png
    51,2 KB · Görüntüleme: 23
  • Ekran görüntüsü 2025-06-12 190209.png
    53,3 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çünkü Type-C portunda olan DP Intel üstüne bağlı. Intel bağlı porttan G-SYNC açılmaz. HDMI ile bağlayın eğer monitör HDMI sürümü 2.1 ise. Altı ise yine açılmaz.
Çünkü Type-C portunda olan DP Intel üstüne bağlı. Intel bağlı porttan G-SYNC açılmaz. HDMI ile bağlayın eğer monitör HDMI sürümü 2.1 ise. Altı ise yine açılmaz.

Çözüm
Monitörün HDMI 2.1 Sürümü destekliyor mu nereden öğrenebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…