HP Victus 16'da düşük oyun performansı nasıl düzeltilir?

İşletim sistemi
Windows 11

ForYou_SS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopu alalı 1 ay bile olmadı Battlefield 2042 indirdim oynamaya çalıştım düşük ayarlarda 80-90 FPS arası gidip geliyor ve çok takılıyor. Başka oyunlarda da böyle mi acaba deyip Valorant indirdim ölüm kalım maçı girdim yüksek ayarlarda 200-250 FPS arası gidiyor bu da biraz az geldi fakat asıl sorun oyun aşırı drop yiyor. Her 1 saniyede oyun saliselik şekilde donuyor. Laptop modelini aşağı bırakacağım bu bilgisayara göre bu performanslar gerçekten düşük cihazda bir sıkıntı var sanırım ben bu işlerden anlamadığım için çözemedim.

Attığım linkteki laptop 512 GB benimki 1TB fark etmemişim sonradan belirtmek istedim.

Son düzenleme:
Evet FPS biraz düşük Valorant için konuşuyorum 400 üstü filan gezmesi gerek.
Sisteminizin sıcaklıkları ne durumda? Sürücüler güncel mi? Arka planda çok fazla uygulama mı var işlem mi yapıyorlar?

MSI Afterburner indirdim ölüm kalım girdim kayıttayken 250, değilken 300 FPS civarı aldım hatta 400 gördüğüm de oldu işlemci ve ekran kartı 65 derecelerde gezdi ve droplar da tamamen gitti oyun çok akıcı hale geldi. Aynısını Battlefield 2042 için de deneyip sonuçları belirteceğim.

Hocam Nvidia ayarlardan FPS göstermeyi açmıştım onu kapayınca Battlefield 2042 de tamamen akıcı hale geldi sorun buymuş ama anlamadığım şey oyunun akıcılığının FPS göstergesiyle alakası nedir ki?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı