HP Victus 3050 Ti kaç watt?

FurkaM

Hectopat
Daha fazla  
Selam,

Bu laptopun ekran kartı kaç watt ve MUX Switch özelliği var mıdır? İnternette araştırdım ama bulamadım modelin fotoğrafını ekledim teşekkürler şimdiden.

Dosya Ekleri

• 9004E409-90A7-472B-BEB7-2809C5D59AEF.jpeg
    177,8 KB · Görüntüleme: 415
Selam,

Bu laptopun ekran kartı kaç watt ve MUX Switch özelliği var mıdır? İnternette araştırdım ama bulamadım modelin fotoğrafını ekledim teşekkürler şimdiden.
75 watt ve mux yok

Ben kullanıyorum şu anda bu laptopu öneririm kardeşim tam bir F/P.

Max Q 115 watt diye hatırlıyorum Victus'larda MUX olanına denk gelmedim Omen serisinde var MUX.

Hocam peki bu attığım kaç watt ve MUX mevcut mu? Black Friday indirimiyle 1600 euro şu an parasına göre ideal midir sizce?

Dosya Ekleri

• F7B55366-DEB6-4EFF-BF2D-7A2D6C0CC048.jpeg
    175,6 KB · Görüntüleme: 237
Hocam peki bu attığım kaç watt ve MUX mevcut mu? Black Friday indirimiyle 1600 euro şu an parasına göre ideal midir sizce?
11.nesillerinde bile mux var bu 12. Nesil hayli hayli olmalı özellikleri fiyatına göre çok güzel bence.

11.nesillerinde bile MUX var bu 12. nesil hayli hayli olmalı özellikleri fiyatına göre çok güzel bence.

Hocam bu 11.nesilmiş oraya yanlış yazılmış sanırsam ama ekran kartı konusunda kaç watta çalışıyor tam bir bilgi bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…