HP Victus 4050 mi Excalibur 4050 mi?

Bu fiyat bandında (20.000-23.500) daha iyi dediğiniz bir laptop var mıdır peki yoksa kendi fiyatlarında en iyileri midir?

Ortak bence kendi fiyat bandında en iyisi Gigabyte var herhalde bu fiyat bandında. Sahsen ben Casper kadar bilinmedik bir markayı almam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper nasıl bir marka gayet belli, sosyal üzerinde yüzlerce konu bulunabilir sorunları hakkında. Şu an sorun yaşamamış veya nadir uzun yıllar boyunca sorun yaşamamış olabilir, teknoloji şans işidir fakat Casper alırsanız sıradan bir şansınız varsa üzülürsünüz. Yeni G870 ve G911 modelleri şimdilik sorun göstermemiş olabilir fakat uzun vadede neler ben bir şey diyemem. Çokça kez yazdım, kendime almayacağım bir ürünü kimseye önermem. Ben bu ikili arasında kalmazdım bile, Victus alıp geçerdim ikisi arasında.

Hocam önceki sayfada attığım ürün nasıl? O da 75 watt GPU'su ama RAM avantajı var. Sadece meraktan soruyorum.

Hocam önceki sayfada attığım ürün nasıl? O da 75 watt GPU'su ama RAM avantajı var. Sadece meraktan soruyorum.

Attığınız ürün Clevo kasa, Gigabyte bu modeli kendi üretmiyor. Üzerine logo basıp satıyor. Clevo'nun kalitesiz bir modeli bu da. Isınma ve kronik sorunları ile bilinir.

i5 12450h 4060 Casper stoğu gelirse 24-25 civarı gelebilir. Tabi gelirken zamlı da gelebilir. Ben olsam Victus almak yerine 4060 stoğu beklerdim şahsi fikrim.

Attığınız ürün Clevo kasa, Gigabyte bu modeli kendi üretmiyor. Üzerine logo basıp satıyor. Clevo'nun kalitesiz bir modeli bu da. Isınma ve kronik sorunları ile bilinir.

Eyvallah. Arkadaşın attıklarına göre o bütçede bir şeyler bakayım demiştim. HP alıp geçsin o zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…