HP Victus 7N9v0EA vs ASUS TUF Gaming FX506HM

serhatt23

Zeptopat
Daha fazla  
23 bin TL bütçem var.
ASUS FX506HM ile Victus 7N9v0EA arasında karar veremedim.
Victus'larda yükseltme yapılamıyor diye biliyorum, ayrıca yanlışsam düzeltin. Casper Excalibur da 3.ihtimal

23 bin TL bütçem var.
ASUS FX506HM ile Victus 7N9v0EA arasında karar veremedim.
Victus'larda yükseltme yapılamıyor diye biliyorum, ayrıca yanlışsam düzeltin. Casper Excalibur da 3.ihtimal
23 bin bütçe ile daha iyi tercihler yapılabilir diye düşünüyorum. Victuslarda yükseltme yapabilirsiniz ama fiziksel bir zarar verirseniz garanti dışı kalıyor.

Ağırlıklı olarak hangi işleri yapacaksınız? Victus'larda zarar verilmediği sürece garanti dışı kalmaz ve yükseltme yapabilirsiniz.

Ağırlıklı olarak hangi işleri yapacaksınız? Victus'larda zarar verilmediği sürece garanti dışı kalmaz ve yükseltme yapabilirsiniz.

God of War, LoL tarzı oyunlar için almak istiyordum ama aynı zamanda dışarı çıktığımda pili en azından 3 saat götürsün beni.
Victus'larda yükseltme yok diye biliyorum ASUS'larda 2 adet M.2 SSD yeri var.

23 bin bütçe ile daha iyi tercihler yapılabilir diye düşünüyorum. Victus'larda yükseltme yapabilirsiniz ama fiziksel bir zarar verirseniz garanti dışı kalıyor.

Ben ASUS'larda var diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Casper düşünmeyin kesinlikle. Bütçeniz biraz artarsa farklı konfigürasyonda olan bir Victus bırakayım. 100W 3060 mevcut;

Siz yükseltme derken ekleme demek istediniz galiba. Attığınız Victus 15 kasasında tek M.2 slotu mevcut evet, fakat içindeki RAM veya SSD değiştirmenize engel değil. Benim attığım Victus 16'da 2 M.2 slotu mevcut bu arada. Ekstra M.2 SSD ekleyebilirsiniz.

Bütçeniz yetmiyorsa farklı öneri yapabiliri. Sadece attıklarım arasından önerin derseniz ASUS derim 3060 bulunduğu ve oyun ağırlıklı kullanacağınız için. Batarya süresi belki tam tatmin etmez, onu biraz incelemem gerekir.

Öncelikle Casper düşünmeyin kesinlikle. Bütçeniz biraz artarsa farklı konfigürasyonda olan bir Victus bırakayım. 100W 3060 mevcut;

Siz yükseltme derken ekleme demek istediniz galiba. Attığınız Victus 15 kasasında tek M.2 slotu mevcut evet, fakat içindeki RAM veya SSD değiştirmenize engel değil. Benim attığım Victus 16'da 2 M.2 slotu mevcut bu arada. Ekstra M.2 SSD ekleyebilirsiniz.

Bütçeniz yetmiyorsa farklı öneri yapabiliri. Sadece attıklarım arasından önerin derseniz ASUS derim 3060 bulunduğu ve oyun ağırlıklı kullanacağınız için. Batarya süresi belki tam tatmin etmez, onu biraz incelemem gerekir.
HP victus oyun konusunda tatmin eder mi beni ?
Ekran kartının wattının asusa kıyasla çok düşük olduğunu söylüyorlar ayrıca rdr2 de yüksek ayarlarda 60 FPS alır mıyım?

Sizin attığınız ASUS 95W benim attığım 100W, fark yok sayılır. Oyun konusunda bu bütçede tatmin eder Victus.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda Ultra ayarlarda DLSS kapalı çekilmiş. Siz yüksek ayarlar ve DLSS quality modda 60FPS civarı alırsınız. Ben Ultra-high ayarlar arası DLSS quality 75-90 FPS arası alıyordum 3050 Ti ile. NVIDIA GeForce Experience üstünden optimize ederk bulmuştum o ayarları.

Peki internetten almak çok riskli mi, siz internetten mi almıştınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki internetten almak çok riskli mi, siz internetten mi almıştınız?

Sorun olmaz satıcıya bakıp aldıktan sonra. Ben Trendyol'dan HP Store mağazası üstünden almıştım.

Sorun olmaz satıcıya bakıp aldıktan sonra. Ben Trendyol'dan HP Store mağazası üstünden almıştım.
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için 😊😊

Birde HP Victus 7N9V0EA ile bahsettiğiniz model arasında fark olur mu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı