HP Victus A16 7P639ea#AB8 75 derece olması normal midir?

Bunediyo

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 6 7 aydır kullanıyorum, hiçbir sorun yoktu ama son 1 gündür 70 75 derece durup dururken. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
6 ayda bir bakım yapılması lazım bu cihazlara. Muhtemelen fanlarınız tozlanmış, termal macununuz değişim istiyordur. Macun yenilemesi ve fan temizliği yapın/yaptırın cihaza.

6 ayda bir bakım yapılması lazım bu cihazlara. Muhtemelen fanlarınız tozlanmış, termal macununuz değişim istiyordur. Macun yenilemesi ve fan temizliği yapın/yaptırın cihaza.

Peki bu bakımları nerede yaptırabilirim garanti bozulmadan.

Kendiniz de yapabilirsiniz. Artık bakım yapmaya garanti bozulmuyor birçok markada. İsterseniz direkt servise yollayın orada da yaparlar bakımı.
teşekkürler

Kendiniz de yapabilirsiniz. Artık bakım yapmaya garanti bozulmuyor birçok markada. İsterseniz direkt servise yollayın orada da yaparlar bakımı.

Hocam temizletmek için servis aradımda çok para istiyorlar garantiden çıksında istemiyorum.

Son düzenleme:
teşekkürler

Hocam temizletmek için servis aradımda çok para istiyorlar garantiden çıksında istemiyorum.
Valla herhangi bir bilgisayarcıya da yaptırabilirsiniz fakat genelde kalitesiz ya da pump out etkisi yaratacak macunlar kullanıyorlar. Eğer herhangi bir bilgisayarcıya macunu ben alırım şartını kabul ettirebilirseniz herhangi bir bilgisayarcıya götürebilirsiniz. Ya da bir diğer seçenek olan internetten videolar izleyerek kendiniz yapabilirsiniz. Zor bir şey değil ben de R5 7640HS - RTX 4060 ikilisine sahip HP Victus 16 kullanıyorum. Alalı 1 sene oldu 2 defa kendim bakım yaptım. Bir araştırın isterseniz belki gözünüze kestirirsiniz.

Korkuyorum çok titiz işler diyorlar ama şu an mevcut durumda temizletme falan parasını karşılayamıyorum ama böylede işlemciyi berbat duruma getirmekde istemiyorum izlememi istediğiniz bir YouTube kanalı var ise bana link atar mısınız?

Technopatın videosu olması lazım laptop temizleme işleri için. Herhangi meşhur bir forumun youtube kanalına bakabilirsiniz; Technopat, Techolay, Donanım Arşivi, PC Hocası vb.

Technopat'ın videosu olması lazım laptop temizleme işleri için. Herhangi meşhur bir forumun YouTube kanalına bakabilirsiniz; Technopat, Techolay, Donanım Arşivi, PC hocası vb.

Arka kapağı nasıl açabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…