HP Victus alınır mı?

Benim ki freedos gelecek o yüzden Windows 11 i kendim kuracağım. Sürücüleri teker teker kontrol ederim o zaman aygıt yöneticisinden teşekkür ederim

Hocam ben R7 6800 işlemcili olanı almayı düşünüyorum fakat aynı özellikleri olan ASUS TUF A15 arasında kaldım. Bir de %45 ntcs olması sıkıntı yaratmazmı ne düşünüyorsunuz?

Bende bu ürünü almak istiyorum ürün nasıl acaba oyunlarda falan kısa bir bilgi verebilir misiniz?

Hocam ben alalı 15 gün oldu çok memnunum. Oyunlarda performansı çok iyi ayrıca sıcaklık değerleri beni çok şaşırtıyor. Daha hiç 85 dereceyi geçtiğini görmedim.

Satıcı hakkında fikrim yok ama başka ürünlerde satıyor sıkıntı çıkmaz gibi, işlemci gücü lazimsa tercih edilebilir o fiyatlara 3060 bulunuyor çünkü.
Hocam hangisinden bahsediyorsunuz benim bi bulabildiğim acer rtx3060 amazonda 23.400e satılıyor en yakın, yani bende kararsızım bu laptop ile o laptop arasında ama sanırım bunu alacağım

2ay öncesiymiş yeni sandım tabi olur o zaman :/

Son düzenleme:
Hocam ben alalı 15 gün oldu çok memnunum. Oyunlarda performansı çok iyi ayrıca sıcaklık değerleri beni çok şaşırtıyor. Daha hiç 85 dereceyi geçtiğini görmedim.

Reis bana sosyal medya hesabını verebilir misin bir şey soracağım da.

Alınır ben de var kullanıyorum memnunum.

Reis bana sosyal medya hesabını verebilir misin bir şey soracağım da.
Aynen öyle bendede 80 derece üstüne zor çıkıyor buda grafikli oyunlarda valorant cs go da filan 60 70 lerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…