HP Victus alınır mı?

Victus kalite olarak daha iyi. 75W 3050 ve 60W 3050 Ti arasında devasa fark olmadığı göz önüne alınırsa Victus kalitesi için bile alınır.

Victus kalite olarak daha iyi. 75W 3050 ve 60W 3050 Ti arasında devasa fark olmadığı göz önüne alınırsa Victus kalitesi için bile alınır.
Kendimde victus kullanıyorum kalite olarak karşılaştıramam pavilyon laptop elime hiç geçmedi ama memnunum sayılırım kullandığımdan sadece ekran kartı dar boğazı can sıkıyor 3050Tİ / AMD 6800h
Alınır yalnız ısınıyor daha önce bir arkadaş makale paylaşmıştı Victus modeli için detaylı bir rehber gibiydi sitede araştırıp bulabilirsiniz
İlk defa senden duyuyorum ısınma problemi olduğunu intel modeli falan mı ?
AMD 6800h olanı kullanıyorum aksine ısı değerleri çok iyi normal WEB, Müzik bişeyler indirme falan 45 derece geçmiyor oyun oynarken CPU/GU 80 derecenin üzerine çıkartmayı başaramadım.

Son düzenleme:

Buyurun arkadaşın alıcağı PC test 99 dereceyi görüyor Cyberpunk'da HP yıllardır ısınma problemi yaşatan bir firma zaten az buçuk bilgisi olan bilir oyuncu bilgisayarı alacaksanız ASUS, MSI düşünmek gerekiyor maalesef öyle ya da diğer markaları tercih edecekseniz laptop soğutucu ve iyi bir macun şart.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HP bazı ürünlerinde ısınma problemi olduğunu biliyorum da ben yaşamadım.
HP ısınıyor diye genelleme yapmak doğru değil aksine ben kullandığım laptopu soğutma konusunda başarılı buluyorum.
Diğer hususta o özelliklerde Cyberpunk sağlıklı oynayamaz zaten ısınma konusunda attığın oyun en uç örnek 99 derece çalışıyorsa o oyunda işlemci yine iyidir demek ki çoğu şeyin altından kalkabiliyor.
i7 12700h bile o oyunda 90 dereceyi görüyor yani burda HP ile alakalı bir sorun yok .

Son bir not daha düşeyim adam çoğunluğu yüksek ayarlarda açmış oyunu öyle bir sistem için o oyun aşırı yük ve kalite yi de yukarı alınca gayet normal hatta çok iyi bile denir o ısı değerleri.

Son düzenleme:

Hocam ASUS cihazlar 79 derece geziyor yüksek ayarda ayrıca Acer Helios modelleride bunlardada aynı işlemci aynı ekran kartı var daha önce HP kullanmıştım oyuncu bilgisayarı değildi çok eskiden o zamanlar bile HP kalitelidir ama çok ısınıyor diyorlardı PC güzeldi benim kullandığım ama maalesef yanıyordu.

Eskilerin bir çoğu öyle zaten ama 2020 sonrası üretilen cihazlar gerçekten iyiler hatta bakarsan 2020 öncesi verilere en çok PC ürünlerinde arıza talebi bildirilen marka HP' dir.

Senin yukarıda attığın videonun aksine aşağıda ki incelemede 84 dereceyi geçmediğini görebilirsin bence o işlemci için bile çok iyi rakamlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son olarak aynı kasayı kullanıyorum HP Victus yani şuan elimde ufak bir video edit işi var onu hallediyordum müzik, web, premier pro ve phtoshop açıkken sıcaklık değerlerini atayım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    203 KB · Görüntüleme: 1.206
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…