"Manage Display Mode"a girip "Optimus" seçeneğini seçin. HP Omen Gaming Hub üzerinden de ayar yapmanız gerekebilir fakat o uygulamayı bilmediğim için kesin birşey söyleyemiyorum.Yok hocam yanlış anladınız, buradan ayarlamayı denedim zaten ama tatmin edici sonuçlar alamadım, MUX Switch NVIDIA kontrol paneli üzerinden nasıl kapatılıyor diye sormuştum.
"Manage display mode"a girip "Optimus" seçeneğini seçin. HP Omen Gaming Hub üzerinden de ayar yapmanız gerekebilir fakat o uygulamayı bilmediğim için kesin bir şey söyleyemiyorum.
Bu arada oyun oynarken MUX switch'in kapalı olması performansı biraz düşürür, aklınızda bulunsun.Hocam yemin ediyorum ki siz adamsınız. PC kendi kendine MUX Switch açmış bende açık değil Omen hub bile yüklemedim diyordum. Siz olmasanız aklıma bile gelmezdi, çok teşekkür ederim.
Bu arada oyun oynarken MUX Switch'in kapalı olması performansı biraz düşürür, aklınızda bulunsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.