D DarkSoldier28 Centipat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #1 HP Victus Gaming 16-R1042NT (9J244EA) modelinin bakır soğutma bloğu lazım elinde olan veya nereden bulabileceğimi bilen birileri var mıdır acaba? İnternette araştırıyorum ama net bir sonuca varamadım.
HP Victus Gaming 16-R1042NT (9J244EA) modelinin bakır soğutma bloğu lazım elinde olan veya nereden bulabileceğimi bilen birileri var mıdır acaba? İnternette araştırıyorum ama net bir sonuca varamadım.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.251 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #2 Aynısının Ryzen versiyonunu kullanıyorum hocam. Ben hiç ısınma sorunu yaşamıyorum oyun oynamadığım için belkide. Sizin sıcaklık değerleri neden yüksek?
Aynısının Ryzen versiyonunu kullanıyorum hocam. Ben hiç ısınma sorunu yaşamıyorum oyun oynamadığım için belkide. Sizin sıcaklık değerleri neden yüksek?
D DarkSoldier28 Centipat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #3 SdtCngz dedi: Aynısının Ryzen versiyonunu kullanıyorum hocam. Ben hiç ısınma sorunu yaşamıyorum oyun oynamadığım için belki de. Sizin sıcaklık değerleri neden yüksek? Genişletmek için tıkla... Hocam blok yamuldu tam temas etmiyor sanırım bir bakım yaptırdım olanlar ondan sonra oldu. Bakımdan önce ısınma sorunu kesinlikle yoktu.
SdtCngz dedi: Aynısının Ryzen versiyonunu kullanıyorum hocam. Ben hiç ısınma sorunu yaşamıyorum oyun oynamadığım için belki de. Sizin sıcaklık değerleri neden yüksek? Genişletmek için tıkla... Hocam blok yamuldu tam temas etmiyor sanırım bir bakım yaptırdım olanlar ondan sonra oldu. Bakımdan önce ısınma sorunu kesinlikle yoktu.