HP Victus bilgisayar ısınıyor

ahwet.gns

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, laptopu alalı 1 küsür sene olacak neredeyse. Laptopun içi tozlandığı için ısınıyordu. Ben de garantisi bozulmasın diye resmi yetkili servise verdim, servis bana anakartın arızalı olduğunu söyledi garantisi olduğu için ücretsiz değiştirileceğini söyledi. Neredeyse 2 hafta bekledim geri aldım fakat bilgisayar boşta dururken 45 derecelere çıkıyor, acaba neden olabilir? Bilgisayarı ilk açtığım zaman CMD açılıp kapanıyor virüs vs. den dolayı mı olur? Marka model: HP Victus d1004nt.

onceden bu kadar sicak olmuyordu o yuzden bi değişik geldi

windows'un kendi sitesinden aldim urun anahtarini sadece internetten ucuza parayla alip etkinlestirdim
Sistem sana geldiğinde etkin değildi ve sen urun anahtariyla etkinlestirdiysen, windows etkinlestirmesiyle ilgili degildir. Sana geldiginde etkindi ve sen anahtar girdiysen evet onunla ilgilidir. KMS'yi arayıp bulup silebillirsin veya Kaspersky/Malwarebytes ile genel temizlik yapabilirsin, bazen teknik servislerde de virüs gözden kaçabilir.

Onceden bu kadar sıcak olmuyordu o yuzden bir değişik geldi.

Windows'un kendi sitesinden aldim ürün anahtarini sadece internetten ucuza parayla alip etkinlestirdim.

Hocam ben de tereddüde kaldım şimdi garantiye yollasam ne zaman geleceği meçhul bir de sağlam gidip gelecek mi diye düşünüyorum kargo şirketleri biliyorsunuz belki hiç dikkat etmiyorlar mecbur Turbo Boost kapalı kullanıyorum 15 20 derece fark ediyor.

sistem bana geldiğinde FreeDOS'tu ben kendim işletim sistemi yükleyip etkinleştirdim. Kaspersky deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…