HP Victus bilgisayar şarj olmuyor

SupSage

Centipat
Daha fazla  
HP Victus 16-D1034NT 12.nesil Core i7 12700H-RTX 3060 6 GB-16 GB-512SSD-16.1INC-W11 notebook.

2 yıldır kullandığım bilgisayar, hep şarja takılı kullanıyordum sonra yaklaşık 1 ay önce şarja takmadan kullanayım dedim, demez olaydım. Şarj azaldığı için takayım dedim bir baktım şarj almıyor, sonra Type-C bir kablo denedim onunla şarj olmaya başladı. Tamam dedim onu kullanayım, o adaptör çok düşük güçlüydü bu yüzden sadece ihtiyacım olunca açmaya başladım ta ki 1 hafta önceye kadar. Durumu şöyle anlatayım, normal şarj giriş yerinden şarj almıyordu neden hiçbir fikrim yok)sonra o da olmamaya başladı. 1 hafta önce tekrar denedim ve orijinal adaptör tekrar çalışıyordu. Tamam dedim onunla devam edeyim, ama onda da şöyle bir şey olmaya başladı: Şarj kablosu takılı değilken normal olarak şarjı düşüyordu ama kabloyu taktigimda da şarj olmuyordu, sadece aynı kalıyordu. Servise götürmeyi düşündüğüm gün bilgisayarı şarja takmayı unutmuşum. Bu yüzden bitti şarjı😁, artık hiç açamıyorum. Bilgisayar bir haftadır serviste ama hala sorunu bile bulamadılar. Öyle dandik bir yere de goturmedim ha.

Hocam eskiden telefonlardaki gibi pilini değiştiriyorlardı hala işe yarayan bir yöntem mi, bayağı bir süredir dizüstünden uzağım da.

Aygıt yöneticisi -> Piller ->Microsoft AC Bağlantısı ve Microsoft ACPI Uyumlu denetim pili->Sağ tık ->Cihazı kaldır ve Bilgisayarı kapatın ardından bir süre bekleyin (10-15dk) ve sonra tekrar açın.

Aygıt yöneticisi -> Piller ->Microsoft AC Bağlantısı ve Microsoft ACPI Uyumlu denetim pili->Sağ tık ->Cihazı kaldır ve Bilgisayarı kapatın ardından bir süre bekleyin (10-15dk) ve sonra tekrar açın.
Şu an elimde değil haber ederim birazdan hocam sağolun şimdiden

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı