P Pc dizme aragazı Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #11 Laces dedi: Bende şu an boştayken 46 dereceye indi yük altında 95'i görüyor. Genişletmek için tıkla... Sizin sıcaklık değerlerinize göre benim sıcaklık değerlerim normal gibi duruyor hocam.
Laces dedi: Bende şu an boştayken 46 dereceye indi yük altında 95'i görüyor. Genişletmek için tıkla... Sizin sıcaklık değerlerinize göre benim sıcaklık değerlerim normal gibi duruyor hocam.
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 5 Temmuz 2023 #12 Laptop biraz fazla ısınır zaten. Sorun yok, havalar da ısındı
FastCoder Decapat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #13 EVANESCENCE dedi: Laptop biraz fazla ısınır zaten. Sorun yok, havalar da ısındı Genişletmek için tıkla... Teşşekkürler...
EVANESCENCE dedi: Laptop biraz fazla ısınır zaten. Sorun yok, havalar da ısındı Genişletmek için tıkla... Teşşekkürler...
Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #14 Laces dedi: Anlık 28 °c Genişletmek için tıkla... Bizim burada 40 hocam Ankara'da.
H Hipokratus Centipat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #15 Victus taki omen gaming hub daki sıcaklık değerlerini bi tarafından uyduruyor gerçek değil diye düşünüyorum
Victus taki omen gaming hub daki sıcaklık değerlerini bi tarafından uyduruyor gerçek değil diye düşünüyorum
Laces Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 495 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #16 Hipokratus dedi: Victus'taki Omen Gaming hubdaki sıcaklık değerlerini bir tarafından uyduruyor gerçek değil diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Core Temp'den baktım aynı.
Hipokratus dedi: Victus'taki Omen Gaming hubdaki sıcaklık değerlerini bir tarafından uyduruyor gerçek değil diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Core Temp'den baktım aynı.