EagleBurak Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 Trendyol'dan vb. hazır bilgisayar alınmayacağını biliyorum ama merak ettim sizce bu bilgisayar alınır mı? Buraya tıklayın
Trendyol'dan vb. hazır bilgisayar alınmayacağını biliyorum ama merak ettim sizce bu bilgisayar alınır mı? Buraya tıklayın
C cancan1135 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 772 Çözümler 2 16 Mart 2023 #2 Merhaba Victus'ların bazı modellerinde ya da hepsinde tam emin değilim monitörden şikayetçiydi kullancılar panelinden araştırarak al derim.
Merhaba Victus'ların bazı modellerinde ya da hepsinde tam emin değilim monitörden şikayetçiydi kullancılar panelinden araştırarak al derim.
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #3 cancan1135 dedi: Merhaba Victus'ların bazı modellerinde ya da hepsinde tam emin değilim monitörden şikayetçiydi kullancılar panelinden araştırarak al derim. Genişletmek için tıkla... Onlar laptop. Arkadaş hazır sistem atmış Bana kalırsa pahalı.
cancan1135 dedi: Merhaba Victus'ların bazı modellerinde ya da hepsinde tam emin değilim monitörden şikayetçiydi kullancılar panelinden araştırarak al derim. Genişletmek için tıkla... Onlar laptop. Arkadaş hazır sistem atmış Bana kalırsa pahalı.
EagleBurak Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #4 Evet pahalı ya incehesaptan vesaire toplaynca monitorlu bu fiyata gelio ama ince hesapta 16 gb ram 512 gb ssd olrk bilmiorum emin değilim
Evet pahalı ya incehesaptan vesaire toplaynca monitorlu bu fiyata gelio ama ince hesapta 16 gb ram 512 gb ssd olrk bilmiorum emin değilim
cyroz3x Hectopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 386 Yer Antalya/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #5 Hayır kesinlikle alınmaz şu paraya 2 tane 6750XTLI sistem alırsın. (3-4K ekleyerek)