GezginTurk
Decapat
Daha fazla
Bende, anakartın 32 GB maksimum destekleğini hatırlıyorum. 16x2 daha mantıklı olur.
[SOLVED] Maximum upgrade options (RAM, SSD) for HP Victus 16-d1030np
I have just acquired a Victus by HP Laptop 16-d1030np (6Q4F3EA), which came with FreeDOS installed: https://www.hp.com/pt-pt/products/laptops/product-details/2101370808 I searched the internet for upgrading options and came across this HP webpage for a general 16-d1000 laptop...h30434.www3.hp.com
Burada Crucial tarafından onaylandığı için 64 GB kullanılabiliceği kabul edilmiş.
Bu laptopu 4-5 sene kullanmak istiyorum. Tek tereddüt ettiğim kısım 32 GB alıp 2-3 sene sonra RAM yetersizliği gibi problemler yaşamak. O yüzden almışken 64 alayım diye düşündüm. HP Support 32 GB deyince tereddütte kaldım.
HP Victus 16-d1000 Serisi Notebook - HP Victus 16-d1000 Serisi Notebook Uyumlu Ürünler / Bilendenal.com Doğru ürünü bilendenal
HP Victus 16-d1000 Serisi Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısıbilendenal.com
128 GB İşlemcinin desteği var şimdilik 64GB RAM yok ilerde çıkarsa Bios update ile destek gelebilir.
DDR5 Ram Tipi / Notebook Ram / Ram / Bilgisayar Bileşenleri / Bilendenal.com Doğru ürünü bilendenal
Bigboy ,Kingston ve Transcend Marka DDR3, DDR4, DDR5, Notebook Ram Notebook Ramleri Ram Bilgisayar Bilesenleri Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Tranbilendenal.com
Buradaki Samsung üretimi Bigboy tavsiye ederim ben.
Crucial 2 yıl Bigboy 10 yıl garantili.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
bunu almayı düşünüyorum sizin yazdığınızla farkı varmı?