HP Victus D1033NT RAM yükseltmesi

GezginTurk

Decapat
Daha fazla  
Selam. yeni aldığım laptopta 2*8 16 GB RAM var, 64 GB'a yükseltmek istiyorum. Modeli HP Victus D1033NT.

HP Support en fazla 32 GB RAM destekler diyor. Crucial'ın sitesinde tarama sonucunda çıkan Crucial 64 GB Kit (2 X 32 GB) DDR5-4800 SO-DIMM RAM alsam sıkıntı yaşar mıyım?

Bende, anakartın 32 GB maksimum destekleğini hatırlıyorum. 16x2 daha mantıklı olur.

Burada Crucial tarafından onaylandığı için 64 GB kullanılabiliceği kabul edilmiş.

Bende, anakartın 32 GB maksimum destekleğini hatırlıyorum. 16x2 daha mantıklı olur.

Burada Crucial tarafından onaylandığı için 64 GB kullanılabiliceği kabul edilmiş.

Bu laptopu 4-5 sene kullanmak istiyorum.. Tek tereddüt ettiğim kısım 32 gb alıp 2-3 sene sonra ram yetersizliği gibi problemler yaşamak.O yüzden almışken 64 alayım diye düşündüm.. Hp support 32 gb deyince tereddütte kaldım.

Bu laptopu 4-5 sene kullanmak istiyorum. Tek tereddüt ettiğim kısım 32 GB alıp 2-3 sene sonra RAM yetersizliği gibi problemler yaşamak. O yüzden almışken 64 alayım diye düşündüm. HP Support 32 GB deyince tereddütte kaldım.

Evet onaylanmış 64 GB çalıştırdığı. 32 GB yeterli olur, 16 bile şuan kötü sayılmaz.

128 GB İşlemcinin desteği var şimdilik 64GB RAM yok ilerde çıkarsa Bios update ile destek gelebilir.

Buradaki Samsung üretimi Bigboy tavsiye ederim ben.

128 GB İşlemcinin desteği var şimdilik 64GB RAM yok ilerde çıkarsa Bios update ile destek gelebilir.

Buradaki Samsung üretimi Bigboy tavsiye ederim ben.

bunu almayı düşünüyorum sizin yazdığınızla farkı varmı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı