Hoparlör kısmından geliyor hocam.Sesin nereden geldiğini biliyormusun ?
Aynı model laptop kullanıyorum normalde öyle bir sorun yok.
Ses,pıt pıt pıt şeklinde çıkıyor sonra kayboluyor.Coil whine olabilir mi hocam?
Hocam çok sorun olur mu sizce,ileride sorun çıkarır mı ?Garantiye yolla parça değiştirsinler.
Ses,aslında o kadar rahatsız etmiyor hocam,ileride götürsem olur mu ?Sorun zaten var, gönder yada hötür değiştirsinler.
Normalde sorun yaratmaz ama ben çok takıntılı biri olduğumdan sabah erkenden yola çıkardım. O kadar para veriyorsun niye cihazı böyle kullanayım ki.
Sen bilirsinde yine HP destek ile görüşmeni öneririm sorun hakkında.Ses,aslında o kadar rahatsız etmiyor hocam,ileride götürsem olur mu ?
Beni yanlış anlamayın, düşüncenize katılmıyor değilim ama şimdiden çok sorun olacağını düşünmüyorum.
O konuda haklısınız hocam,yakın zamanda HP destek ile konuşup eğer düzeltebilirsem foruma çözümünü paylaşırım.Sen bilirsinde yine
Sen bilirsinde yine HP destek ile görüşmeni öneririm sorun hakkında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.