Çözüldü HP Victus D16 paneli git gel yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mrefka

Centipat
Daha fazla  
HP Victus D16 marka ve model bilgisayarım var ve bugün videodaki gibi bir sorun yaşamaya başladım. Sorunu nedir acaba? Servise göndermem gereken bir durum gibi mi duruyor? Yardım edebilecek var mı? Onarımı denedim fakat düzelme olmadı.

Youtube

Çözüm
Tam model kodu nedir laptopun? Yeni kasa 16 modellere benziyor karanlıkta. Olası durum S0 ve R0 modellerde görülen, hatta az da olsa S1 ve R1 modellerde olan Hall sensör problemi olduğu görülüyor. Geçmiş olsun, bu kronik durum sizin de başınıza gelmiş duruyor.
Tam model kodu nedir laptopun? Yeni kasa 16 modellere benziyor karanlıkta. Olası durum S0 ve R0 modellerde görülen, hatta az da olsa S1 ve R1 modellerde olan Hall sensör problemi olduğu görülüyor. Geçmiş olsun, bu kronik durum sizin de başınıza gelmiş duruyor.

Çözüm

Video'dan anladığım üzere ekran arızası olma ihtimali de olabilir. Çünkü monitörde ekran git-gel yapmıyor. Garanti dahilinde ise bir servise göndermeni öneririm.

Yorumlarınız için teşekkür ederim sanırım. Servise göndermek mantıklı olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…