HP Victus E1004NT alınır mı?

Geliştireceğiniz yazılımların ağırlığına, çalışacağınız workspace'e bağlı olarak değişir ancak en basit tabirle kâfi bir ürün bence.

Victus 16'lardan birini kullanıyorum ben de. Bir iki RAM sorunu dışında ve yaşadığım başka bir saçma RAM'le alakalı durum dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım şahsen. Yeni 16 kasalarında tasarımı iyi halletmişler. Altına havada tutacak bir şey koyulduğu zaman bir laptopa kıyasla serin diyebileceğimiz sıcaklıklarda çalışıyor.

Sizin ürününüzde durum nasıl olur bilmiyorum ama Intel işlemciler (bende intel var) muadili AMD işlemcilere görece daha fazla ısınan bir yapıya sahip. Tabi buna da dayanacak şekilde üretiliyorlar orası ayrı mesele. Demem o ki muhtemelen muhtemelen bu laptop daha serin çalışacaktır. Ayrıca eğer alacak olursanız Omen Gaming Hub uygulamasını kurmayı unutmayınız.

Ha bir de hocam şurada daha ucuza buldum: HP Victus 16-E1004NT 68S20EA R7-6800H 16 GB 512 GB SSD RTX3050Ti 144Hz 16.1" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

Tek bir kişi alın dedi diye almanızı önermem. Biraz araştırma yapmanız iyi olacaktır.
26k ya nerede buldunuz ayrıca? 2.el alacaksanız hiç almayın.
Hocam çok uzun zamandır araştırıyorum işin aslı. Artık bir karar vermem gerekiyor. Bütçe olarak 30 kyı aşamam. Acer nitro ile HP arasında çok kaldım.

30 bin

Daha çok işlemci önemli benim için birde ram. Çok oyun oynayan birisi değilim. Ekran kartı düşük olsada olur o yüzden bu ürün cazip geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı