HP Victus ekran sarı duruyor

OrderBlood

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
Aşağıda gördüğünüz gibi HP Victus bilgisayarı HP Omen ile kıyaslandığında ekranı sarı duruyor ekranı. HP Omen gibi yapabilme şansım var mıdır?

Renk ayarlarından yapabilirsiniz. Nvidia kullanıyorsanız masasüstüne sağ tıklayın, nvidia denetim masasını seçin. Masaüstü renk ayarlarını ayarladan ayarlayabilirsiniz. Sorunun kaynağını tam bilmiyorum o yüzden bu şekil deneyebilirsiniz.

Eğer işlemci intel ise, intel grafik ayarlarından renk kısmından doygunluğu 100 yapın. Bir nevi düzelir belki.

@OrderBlood dediklerimi İntel Grafik Kontrol Merkezi'ndeki Ekran bölümünün Renk kısmında uygula.
Parlaklık İyileştirmesi'ni RGB olarak seç, hepsini 38 olarak ayarla. Karşıtlık Geliştirme'yi RGB olarak ayarla ve sırasıyla 12, 12 ve 16 olarak ayarla. Ton'u -3, Doygunluk'u 75 ayarla.

maalesef çok bir değişiklik olmadı

Maalesef çok bir değişiklik olmadı.
Hocam bizzat kendim kullanıyorum ve sarı filtreyi kaldırıyor. Renk Örneği kısmındaki görsel ile karşılaştırmayı deneyebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…