T TechnOm4n Decipat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 1.383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #11 BY LEWU dedi: Hangi BİOS kısmından değiştireceğim? Genişletmek için tıkla... BİOS'un hangi kısmıydı tam hatırlamıyorum, ben de şans eseri bulmuştum ama bulduğuma göre çok zor bir yerde değildir. Ben Secure boot'u açmaya çalışıyorken bulmuştum o ayarı. F10 ile BİOS'un açıldığını hatırlıyorum sadece.
BY LEWU dedi: Hangi BİOS kısmından değiştireceğim? Genişletmek için tıkla... BİOS'un hangi kısmıydı tam hatırlamıyorum, ben de şans eseri bulmuştum ama bulduğuma göre çok zor bir yerde değildir. Ben Secure boot'u açmaya çalışıyorken bulmuştum o ayarı. F10 ile BİOS'un açıldığını hatırlıyorum sadece.
Arwend Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 Yer Los Angeles, USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seslendirme Sanatçısı 29 Ekim 2023 #12 BY LEWU dedi: Fan hızı sabit şu an da, boşta ses yapıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun oynamışsınızdır, oyunu kapattıktan sonra 5-10 dakika çalışmaya devam eder o fanlar ekran kartı ve işlemci 48 dereceye düştüğünde fanlar duruyor.
BY LEWU dedi: Fan hızı sabit şu an da, boşta ses yapıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun oynamışsınızdır, oyunu kapattıktan sonra 5-10 dakika çalışmaya devam eder o fanlar ekran kartı ve işlemci 48 dereceye düştüğünde fanlar duruyor.