ganzipar Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #1 Görselde olduğu gibi BIOS güncellemesinden sonra ekran uzun süredir böyle kaldı. Hiçbir şey yapamadım.
Görselde olduğu gibi BIOS güncellemesinden sonra ekran uzun süredir böyle kaldı. Hiçbir şey yapamadım.
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 23 Ocak 2024 #2 Bu bir hata değil şu anlık. Devam ediyor kapatma birkaç kez yeniden başlatabilir diyor. Sen sakın kapatma PC'yi bırak gerekirse sabah kadar dursun.
Bu bir hata değil şu anlık. Devam ediyor kapatma birkaç kez yeniden başlatabilir diyor. Sen sakın kapatma PC'yi bırak gerekirse sabah kadar dursun.
ganzipar Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #3 Hocam ben birkaç kere kapatıp açtım. Dondu zanntettim çünkü. Ama her seferinde aynı ekran geliyor. Yani hiçbir şey yapmadan bırakayım diyorsunuz. Son düzenleme: 23 Ocak 2024
Hocam ben birkaç kere kapatıp açtım. Dondu zanntettim çünkü. Ama her seferinde aynı ekran geliyor. Yani hiçbir şey yapmadan bırakayım diyorsunuz.
Enginmaster Kilopat Katılım 26 Temmuz 2018 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2024 #4 ganzipar dedi: Hocam ben birkaç kere kapatıp açtım. Dondu zanntettim çünkü. Ama her seferinde aynı ekran geliyor. Yani hiçbir şey yapmadan bırakayım diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi bilgisayarın?
ganzipar dedi: Hocam ben birkaç kere kapatıp açtım. Dondu zanntettim çünkü. Ama her seferinde aynı ekran geliyor. Yani hiçbir şey yapmadan bırakayım diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi bilgisayarın?
ganzipar Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #5 Enginmaster dedi: Düzeldi mi bilgisayarın? Genişletmek için tıkla... Yok düzelmedi yarın HP servisine vereceğim.
Enginmaster dedi: Düzeldi mi bilgisayarın? Genişletmek için tıkla... Yok düzelmedi yarın HP servisine vereceğim.