Melih Yapıcıgil Hectopat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 17 Çözümler 1 24 Aralık 2022 #21 messinicocugu dedi: Attığımda da ekran kartı 85W ama bu daha mantıklıymış hem daha ucuz hem de işlemcisi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi bunun işlemcisi daha iyi. Onun dışında sadece RAM'i DDR4. Öneriniz için teşekkür ederim.
messinicocugu dedi: Attığımda da ekran kartı 85W ama bu daha mantıklıymış hem daha ucuz hem de işlemcisi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi bunun işlemcisi daha iyi. Onun dışında sadece RAM'i DDR4. Öneriniz için teşekkür ederim.
E estergon Kilopat Katılım 7 Temmuz 2012 Mesajlar 590 Makaleler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #22 LordMaxi dedi: Cevaplar için teşekkür ederim ufak bir araştırma daha yaptım ve sonuç olarak şunu vatandan satın almış oldum: LINK Sizin yazdığınızı görmemiştim ama yine de güzel denk gelmiş Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun şimdiden intel core i5-12500h ve 3050ti o fiyata şuan mantıklı ama geçen aylar 3060lı versiyonları 24-25k dan satılmıştı
LordMaxi dedi: Cevaplar için teşekkür ederim ufak bir araştırma daha yaptım ve sonuç olarak şunu vatandan satın almış oldum: LINK Sizin yazdığınızı görmemiştim ama yine de güzel denk gelmiş Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun şimdiden intel core i5-12500h ve 3050ti o fiyata şuan mantıklı ama geçen aylar 3060lı versiyonları 24-25k dan satılmıştı