HP Victus Gaming 15 alınır mı?

Bütçe
45000₺

Ünal53

Decapat
Daha fazla  
HP Victus Gaming Intel Core i7 13700H 16 GB.
512 GB SSD RTX 4060(8 GB) almayı düşünüyorum ama aklıma takılanlar:
Ekran kartı 75W ve DDR4 olması.

Yorumlarınız nelerdir? Bu zamanda hâlâ DDR4 alınır mı?
Render ve oyun için kullanılacak ama her işi de görsün.

Ürün linki:

HB de peşin fiyatına 9 taksit var o yüzden başka siteye bakmıyorum. Yine taksit yapan site varsa olur. Şimdiden değerlendirmeleriniz için teşekkürler.

DDR4'ten ziyade asıl problem Victus 15 olması. Bu model hakkindaki eski bir yorumumu alintilayayım.

Bütçe belirtin, model önerelim.

Almayin aldirmayin.

Taksit seçeneği uyarsa alınabilir sağlam ürün. %100 sRGB 350nit. Gigabyte Control Center alışmak biraz zaman alır. Alt üst metal. Klavye ve USB kısmı plastik.
İncelemesi ve kaynak

Cok isiniyor alinmaz.
Anladım, teşekkürler
DDR4'ten ziyade asıl problem Victus 15 olması. Bu model hakkindaki eski bir yorumumu alintilayayım.

Bütçe belirtin, model önerelim.
Bütcem 45,000₺ alıntı için teşekkürler dikkate alacağım.
Hocam karşılaştırma yapınca çok daha iyi ama Acer daha önce kullanmadım birazda ön yargılıyım bu yüzden araştırmam gerek. Teşekkürler.

Yukarıdaki Aorus iyidir o fiyata, tercih edilebilir.

Render daha ağır basar ve hafif oyun oynatsın derseniz şu ürün çok daha iyi olur.
OLED profesyonel odaklı bir panel, değiştirilir SSD, sağlam soğutma, yekpare alüminyum, 45W olsa bile 4050 öne çıkan özellikleri. Lehimli 16 GB RAM ileri dönük devasa projelerde sorun yaratır. After Effects gibi.
https://app.hb.biz/psFqR1Uxmafo 45k için fazla.

Tüm kaynak

hocam ilk paylaştığınız aorus 15 daha mantıklı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…