HP Victus Gaming 15-FA0011NT alınır mı?

Kalite ucuz olmaz bu paraya bunu almak yerine 3, 4K daha koyup güzel bir şeyler alabilir arkadaşlarım kullandığın biliyorum msıdada F/P ürünleri mevcut

mevcut değil . Eğer kalite kullanıyorsan ekran kartının çektiği gücü 45 W'a sabitleyip F/P diye satamazsın cihazını. Üst segmentte tercih edilebilir MSI ki ona laf etmiyoruz.

Kaliteli değil ki. Kazık. Sırf MSI diye satan ürünler. Neymiş o F/P ürünler merak ettim

O zaman MSI MAG INFINITE S3 INTEL İ5 11400F 2.6GHZ 8GB 512GB SSD 8GB RTX3060Ti FREEDOS fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu 2 sistem arasında Dragos tercih etmeniz gerekiyor MSI ürünlerinin üretim malzemeleri kalite olup herhangi bir sıkıntıda uğraştırmıyorlar üstüne MSI markasının ürünlerine verdiği yazılımsal destek küçümsenecek bir derecedede değil

Attığın iki üründe laptop değil. Ayrıca bilgim de yok attıkların la alakalı. MSI Thin, cyborg gibi serilerde berbat iş çıkarıyor. 45 watt GPU, kötü soğutma ile birleşince yazılım en iyisi olsa yine kötü laptop. Yine uzun ömürlü değil.

Dostum laptop kıyaslaması istiyoruz bunlar masaüstü hazır sistem..

Dostum laptop kıyaslaması istiyoruz bunlar masaüstü hazır sistem.

Donanımsal açıdan bir kıyas yapmak niyetindeydim

Watt konusunda bir şey diyemem lakin soğutma konusunda üstüne bir şeyler eklerseniz kullanılabilir derecede bir laptop yanlış anlamayın niyetim sizi yalanlamak değil ben her zaman ucuz etin yahnisi yenmez lafını benimsemiş adamım belki de MSI'ı piyasada fazla ön planda fanboyluk yapmışımdır KB

MSI F/P modelleri alınmaz maalesef. Kalitesine laf etmiyorum ben burada. 100 W aşağısı güç çeken modeller tercih edilebilir değil ki MSI'ın bu segmentteki modelleri 45 W çekiyor. F/P hissiyatını yaşayamıyorsun bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…