HP Victus Gaming 15-FA2012NT alınır mı?

İmamic

Hectopat
Yer
düzce
Ekran kartı kaç watt bulamadım, fiyatı uygun geldi, sizce alınır mı? Hall sensör soruyu var mıdır?
Hata verdiği için (?) olan yerdeki "Z" harfini sildim siz eklersiniz.
Tam adı HP Victus Gaming 15-FA2012NT Intel Core i7 13620H 16 GB 1TB SSD RTX5060 FreeDOS 15.6"
Taşınabilir bilgisayar C21sfea.

Victus 15 alınmaz önermiyorum. Aşağıdaki cihazı alıp attığım SSD'yi de cihaza takarsanız bütçenizdeki en F/P cihazlardan birine sahipsiniz.

Sepetimdeki bir ürün zaten attığınız model, 63 bine 5070 versiyonu da var düşünüyorum şu an.

Sepetimdeki bir ürün zaten attığınız model, 63 bine 5070 versiyonu da var düşünüyorum şu an.

Bütçeyi 60 küsure kadar çıkabiliyorsanız Lenovo LOQ 5070 önermiyorum. Ekranı kötü fiyatına göre. GameGaraj X7t 5070 çok daha mantıklı olacaktır 68k ya. Ki eğer 5070'li bir cihaz alıyorsanız daha iyi görüntü daha iyi FPS istiyorsunuzdur. Eğer 1080p ekrana okeyim derseniz 5070 hiç bakmayın. 5070 alacaksanız 2K ekran alın.

X7t de de ram sorun firma muamma evet sunduğu ozellikler belki piyasa markalarina gore bi tık üstün ama gelecekte ne ile karşılaşacağınızı bilmemek kötü. Varmi hem 5070 hem 2k ekrani olup 60 70 bandinda olan oneriniz. 5060 da olur. Game garaj harici ama..

Bu nasi mesela

Ne gibi bir sorunla karşılaştınız veya internette okudunuz link atar mısınız? X7t gayet de güzel cihaz kaç tane kanal incelemesini yaptı.

Katana modelleri çok ısınıyor 14650HX i soğutması imkansız. GameGaraj X7t varken başka cihaz bakmak saçma. Ayrıca 5060 alacağıma 4070 alırım saf güçte daha güçlü bir kart. Şu anda çoğu oyunda da MFG yok ki zaten 4070 saf güçle bile çoğu oyunu 2K oynatıyor.

İlle de GameGaraj olmasın diyorsanız şu cihazı önerebilirim.

Kaç tane kanal inceleyince bi ürün iyi olmuyor maalesef. Zaten bu mantiktaysaniz konuşmanın pek bir manasi yok. Forumu biraz takip ederseniz görürsünüz sorun yaşayan insanları. Ben kötüdür demiyorum ama gelecekte ne olacağını kimsenin bilmediği bir cihaz ve firma diyorum. Ama msi kötü tü kaka diyip bana gelip game garaj harika mukemmel soğutma falan diyincr de komik oluyor biraz açıkçası fanboyluk gibi geliyor.

Ya senin gibiler bu forumda bitmiyor ya. Tamam bak cihaz kötüyse bana birkaç tane sorun yaşayan insanın açtığı konu at susmazsam ne olayım. MSI iyi marka fakat MSI Katana çöp bir model bunu kime sorsan bunu der sana. GameGaraj'ın marka bilinirliği şu ana kadar evet yoktu ama adamlar müthiş bir cihaz yaptı incelemeleri izle görürsün zaten. Gelecek konusuna pek bir şey diyemiyorum ama bir şey çıkacak olsa şu ana çıkardı. HP'nin Hall sensörlü cihazları gibi olsa sorun yaşayan birkaç kişi kesinlikle çıkardı deli sattı adamlar X5t X7t r9t modellerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…