ali dursun Megapat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 468 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 HP Victus Gaming 15 laptopa sahibim. Alalım 1.5 yıl oldu. Aşırı sıcaklarında gelmesiyle birlikte macun yenilemeye karar verdim. Çok aşırıya kaçmayacak şekilde termal macun önerebilir misiniz? Bundan önceki laptopumda MX-4 kullanıyordum hep.
HP Victus Gaming 15 laptopa sahibim. Alalım 1.5 yıl oldu. Aşırı sıcaklarında gelmesiyle birlikte macun yenilemeye karar verdim. Çok aşırıya kaçmayacak şekilde termal macun önerebilir misiniz? Bundan önceki laptopumda MX-4 kullanıyordum hep.
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.340 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #2 Cooler Master ya da Zalman kullanabilirsin. Örnek olsun diye link bırakayım: Cooler Master Htk-002 Hıgh Performance Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Not: En son 1 sene önce almıştım biraz daha pahalıydı sanki ama başka sitelerden de bakabilirsin, uzun zamandır kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım.
Cooler Master ya da Zalman kullanabilirsin. Örnek olsun diye link bırakayım: Cooler Master Htk-002 Hıgh Performance Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Not: En son 1 sene önce almıştım biraz daha pahalıydı sanki ama başka sitelerden de bakabilirsin, uzun zamandır kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım.