HP Victus Gaming 16-s0024nt (7Z590EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Bütçem bu civarı bunu almayı planlıyorum iyi midir? Başka önerileriniz var mı?
En ucuz HP Victus 16-S0035NT 7Z5Z2EA Ryzen 5 7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Victus 16-S0035NT 7Z5Z2EA Ryzen 5 7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, 33.199,00 TL'den...
HP Victus Gaming 16-s0024nt (7Z590EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Bütçem bu civarı bunu almayı planlıyorum iyi midir? Başka önerileriniz var mı?
Victus'lar fiyat performans ama malzema kalitesi kötü ve diğer markalara gibi canlı desteği falan da bayağı kötü ama alırsanız yılda 1 ücretsiz bakım var onu değerlendirebilirsiniz
Victus'lar fiyat performans ama malzema kalitesi kötü ve diğer markalara gibi canlı desteği falan da bayağı kötü ama alırsanız yılda 1 ücretsiz bakım var onu değerlendirebilirsiniz
Yok hocam sizde bence boşuna uğraşmayın ben haftalarca uğraştım çözemedim en son canlı destek servise gönderin dedi bende yazın göndereceğim şu an kulaklık almıştım yanında ses kartı da vardı onu kullanıyorum ama HP Victus kronik sorunlu herhalde birkaç kişide bu sorundan muzdarip diyeceğim garantisi varsa servise gönderip uğraşılmaz.