HP Victus Gaming 16-S0024NT (7Z590EA) notebook iyi mi?

Anladım hocam teşekkürler, ses kartı/kulaklık modelini soylerseniz ben de alayım, şu an servise gönderecek vaktim yok maalesef.

Bende sınav sürecinde olduğum için bana en erken 1 ay içinde geleceğini söylediler bende o yüzden göndermedim kulaklık Hyper X could 2 ama bütçenizi aşarsa sadece ses kartı bile alsanız herhangi bir kulaklıkla kullanabilirsiniz ekstra kulaklık almanıza gerek yok https://www.amazon.com.tr/gp/produc..._1?smid=A1UNQM1SR2CHM&tag=technopattr-21&th=1
şu tarz bir ses kartı işinizi görür bütçeniz varsa daha kalitelisini de alabilirsiniz.

Anladım hocam bunu alayım o zaman çok teşekkürler. Driverdan işlemci OC'ye kadar her şeyi denedim, umarım bu çözer

Anladım hocam bunu alayım o zaman çok teşekkürler. Driverdan işlemci OC'ye kadar her şeyi denedim, umarım bu çözer

İnanın bende denedim format falan ama olmadı yetkili servis laptopa bağlanıp o da denedi o bile çözemedi kronik bir sorun olduğu kesin belki bir şeyi yanmış bile olabilir.

İnanın bende denedim format falan ama olmadı yetkili servis laptopa bağlanıp o da denedi o bile çözemedi kronik bir sorun olduğu kesin belki bir şeyi yanmış bile olabilir.
Evet muhtemelen öyle bir şey. Birdaha hayatta hp ürünü almam, zaten Advanced BIOS'a girmemize bile izin vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…