HP Victus Gaming laptop alınır mı?

O kadar da yakın değil. Nitro 16 daha iyi panel, daha iyi performans ve sıvı metal macun sunuyor. Çok daha F/P bir cihaz.

Hocam Nitro 16 denemediğimden bir şey demek istemedim o yüzden ama sıvı metal macun olayını ilk kez duydum en son bunu ASUS ROG laptoplarda bayağı üst düzey laptoplarda koyardı acaba bu da onun gibi olmasın karıştırıyor olabilirsiniz.

O kadar da yakın değil. Nitro 16 daha iyi panel, daha iyi performans ve sıvı metal macun sunuyor. Çok daha F/P bir cihaz.

İkinize de teşekkür ederim ikisini de detaylıca araştıracağım.

Kendi kullandığım cihaz hocam Nitro 16, soğutma konusuna da oldukça ilgiliyim ve araştırma yapıyorum, eminim yani. Bunu alana kadar 4 tane cihaz iade ettim memnun kalmayıp, biri Victus idi. Sonunda bunu memnun olarak kullanıyorum.

Karıştırıyor olabilirsiniz.
Cihazın üzerindeki etikette bile yazıyor hocam. Hatta AAA oyunlarda bile 80-82 derecelerde geziyor en fazla.

İlginçmiş Acer'i tebrik etmek lazım valla şirketler pek yanaşmaz bu sıvı metale.

İfadeler: GKD

Hocam ben de oyun için alacağım zaten özellikle Elden Ring'i oynamak için.

İfadeler: GKD
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…