HP Victus Hall sensor problemi

ofaarii

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. HP Victus 16 serisi sahibiyim. Hall sensörü problemi yasamaktayim. Bu sorun o kadar canımı sıkıyor ki sensörü çıkartıp watt düşüşüne ve sıcaklığa razı olacağım. Bu sensörü tamamen sökmek için laptopun en altına kadar sökmek gerekiyormuş bu konularda biraz tecrübeliyim ancak laptoptaki her şeyi sökecek kadar güvenemiyorum kendime açıkçası. Görselde gösterdiğim mavi olan kabloyu yerinden soksem Hall sensörü denilen illet çalışmayı bırakır mı? Eger bırakmazsa en kolay yoldan bu sensörü kolay bir şekilde nasıl çıkarabilirim acaba? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 20250711_000749.jpg
    133,7 KB · Görüntüleme: 124
Hocam bende ve fotumdaki büyük bir kesimde var bu sorun. Ben servise gönderdim sorun düzeldi. Eskiden pimi çekip gönderiyolardı ama artık sorunu çözüyolar. Pimi kendiniz çekerseniz işlemci 45 watta sınırlanıyor bu arada haberiniz olsun.

Hocam bu sorunu daha önce yaşamadım ama varsayımsal olarak şunu denermisiniz;
Windows arama yerine kapak kapatıldığında gerçekleşenleri değiştir yazın>Kapağı kapatttığında yazan yerleri hiçbirşey olarak değiştirin. Belki çözer.

Olmuyor hocam.

yazılımsal bir problem olmadigi için ise yaramıyor.

hala sorunu çözmüyorlar diyorlardı. Sizin probleminiz çözüldüyse umarım benim problemimi de çözerler 2 haftadır tadım tuzum kalmadı gerçekten. yarın arayıp garanti için kargoya vereceğim.

Bende en başta sizin gibi hissediyordum bilgisayarım servislerde sürünecek gibi ama bir sıkıntı olmadan geldi Allah'a şükür.

Bende en başta sizin gibi hissediyordum bilgisayarım servislerde sürünecek gibi ama bir sıkıntı olmadan geldi Allah'a şükür.
Hocam HPnin hangi bayisine gönderdiniz.Şehir ve Bayi ismi verirseniz çok yardımcı olursunuz

Hocam HPnin hangi bayisine gönderdiniz.Şehir ve Bayi ismi verirseniz çok yardımcı olursunuz
Ben müşteri hizmetlerini aradım bana kargo kodu gönderdiler sadece ama bdh iletişime gönderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…