S serkanloggy Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 35 22 Kasım 2021 #11 Zakır Zakır dedi: Böyle yapmaları hiç hoş olmamış ama yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kaçırdığım başka bir bilgisayar daha...
Zakır Zakır dedi: Böyle yapmaları hiç hoş olmamış ama yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kaçırdığım başka bir bilgisayar daha...
4 499337 Kilopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.329 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Kasım 2021 #12 serkanloggy dedi: Ben de kendimi şanslı hissediyordum maalesef karttan parayı çektikleri halde siparişi reddettiler. Satıcı gpnteknoloji. Genişletmek için tıkla... Bruh! Amaçları ne ki. Harika bir firsat elde etmiştin. Demek ki o fiyat kazara ortaya cıkmış.
serkanloggy dedi: Ben de kendimi şanslı hissediyordum maalesef karttan parayı çektikleri halde siparişi reddettiler. Satıcı gpnteknoloji. Genişletmek için tıkla... Bruh! Amaçları ne ki. Harika bir firsat elde etmiştin. Demek ki o fiyat kazara ortaya cıkmış.
S serkanloggy Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 35 22 Kasım 2021 #13 499337 dedi: Bruh! Amaçları ne ki. Harika bir firsat elde etmiştin. Demek ki o fiyat kazara ortaya cıkmış. Genişletmek için tıkla... İnsanları salak yerine koymakta üstlerine yok. 5 para etmeyecek bilgisayarları 20 binden aşşağı satmıyorlar.
499337 dedi: Bruh! Amaçları ne ki. Harika bir firsat elde etmiştin. Demek ki o fiyat kazara ortaya cıkmış. Genişletmek için tıkla... İnsanları salak yerine koymakta üstlerine yok. 5 para etmeyecek bilgisayarları 20 binden aşşağı satmıyorlar.